هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آدمک تازه یه موقع دعوام میشه میگم به درک هر غلطی میخوای بکن ولی فرداش یادم میره حرفم.ای بابا
-
آدمک واای این خیلی بده=///خواهر منم امسال میره دهم،اونم داره یسری اشتباهای منو انجام میده هی باهاش صحبت می کنم ولی تاثیرش فرداش میره=/
Blue28 انگار همه باید این مسیر و اشتباه ت کم و زیاد هرچند تجربه کنند با حرف نمیشه
و کسی که تجربه کرد هرچقدرم بگه تا تجربه نشه متوجه نمیشهمثلا سر کتاب شیمی مبتکران
هی به من می گفت 3 پایشو می خوام بزنم
گفتم الان تابستونه مدرست شروع شه وقت نمی کنی و بعضا یک سری تست هاش و محاسباتش خیلی خارج از کنکوره ولی برای یادگیری خیلی خوبه
دیگه تونستم راضیش کنم هرچقدرش تونستی تابستون بزن ولی بعدش نمی خواد وقتت بزاری که همشو بزنی
و منتظرم فصل 1 شیمی 12 رو تموم کنه و بره جلسه اول نکته و تست استاد مرادی رو ببینه تا بفهمه تست شیمی خوب یعنی چی -
Blue28 انگار همه باید این مسیر و اشتباه ت کم و زیاد هرچند تجربه کنند با حرف نمیشه
و کسی که تجربه کرد هرچقدرم بگه تا تجربه نشه متوجه نمیشهمثلا سر کتاب شیمی مبتکران
هی به من می گفت 3 پایشو می خوام بزنم
گفتم الان تابستونه مدرست شروع شه وقت نمی کنی و بعضا یک سری تست هاش و محاسباتش خیلی خارج از کنکوره ولی برای یادگیری خیلی خوبه
دیگه تونستم راضیش کنم هرچقدرش تونستی تابستون بزن ولی بعدش نمی خواد وقتت بزاری که همشو بزنی
و منتظرم فصل 1 شیمی 12 رو تموم کنه و بره جلسه اول نکته و تست استاد مرادی رو ببینه تا بفهمه تست شیمی خوب یعنی چیjahad_121 🥺🥺
-
خب من میرم استفن عزیزمو ببینم
فعلن -
Blue28
چه ناگهان می گریزد امید ، چه بی صدا در مرداب فرو می روی ..چه خسته جاده ها را پشت سر می گذاری
چه بی تابانه عقربه ها را می نگری ...
آری ...
با بی رحمی به پایان نزدیک می شوند و با درنگ به آغاز شکوفایی ...
-
آدمک تازه یه موقع دعوام میشه میگم به درک هر غلطی میخوای بکن ولی فرداش یادم میره حرفم.ای بابا
-
برم پرستاری سختی های خودشو داره
خیلیم سخته
برم پزشکی تعهدی هم باز سخته ،باید با امکانات کم اونجا کنار بیام
انتخاب بین بد و بدتره
پس بد رو انتخاب می کنم:)
ببین با خودت رو راست باااش
می تونی عشقتو رها کنی؟!
نچ -
تا دوران تعهد تموم شه میشه ۳۷,۸ سالم
هعیی خوبه بازم -
@Sally