هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay
ن عزیزم ادامه بده ولی حداقل محتوی عشق وعاشقی وغم وافسردگی نباشه :/
باتشکر@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
ن عزیزم ادامه بده ولی حداقل محتوی عشق وعاشق وغم وافسردگی نباشه :/سیزه ربطی یوخدو :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face:
-
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

مفتخرم زیباترین جای دانشگاهو بهتون معرفی کنم
سرعت دانلود میانگین 18مگ :|چه خوبه اینترنتتون :(
-

بخندیم :) د:) -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
ن عزیزم ادامه بده ولی حداقل محتوی عشق وعاشق وغم وافسردگی نباشه :/سیزه ربطی یوخدو :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face:
-

بخندیم :) د:)@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

بخندیم :) د:):grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@faezeh-lay دلم برا هم اتاقیم تنگ شد
دقیقا با همین جمله تخربیمون میکنه همش:))):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: پس سیزه ربطی یوخدو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

مفتخرم زیباترین جای دانشگاهو بهتون معرفی کنم
سرعت دانلود میانگین 18مگ :|چه خوبه اینترنتتون :(
-
@faezeh-lay دلم برا هم اتاقیم تنگ شد
دقیقا با همین جمله تخربیمون میکنه همش:))):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: پس سیزه ربطی یوخدو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

#توکل :) -
@faezeh-lay :/
شوخی بود بابا جدی نگیرین خواستم بخندین :)
-
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من همانم که تو را هرگز از یاد نبرد...
اینارو از کجا میارین؟
اگه سایتی چیزی هست معرفی کنین -
@dr-saraaa منظورتون این بود معرفی کنم تا اونجا بخونید و من زحمت پست گذاشتن نکشم؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یوووووح شما چقدر بد بینین نه منظورشون اینکه معرفی کنین تا بتونن از جملات استفاده کنن همین :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@dr-saraaa منظورتون این بود معرفی کنم تا اونجا بخونید و من زحمت پست گذاشتن نکشم؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یوووووح شما چقدر بد بینین نه منظورشون اینکه معرفی کنین تا بتونن از جملات استفاده کنن همین :smiling_face_with_smiling_eyes:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اوهوم
-
@faezeh-lay :/
شوخی بود بابا جدی نگیرین خواستم بخندین :)
-
joy
ای بابا :/ یکم مثل اسمتون باشید :/