هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally بله
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوشحالم از اون طرز نگاه کردنم حساب میبرن هنوز=/
هنوز اونقدر پیر نشدم -
@danial-hosseiny نه فکر نمی کنم، حداقل تو این مورد
فقط بنظرم میرسید که دارم رومخ بنظر میرسم،میدونی؟ -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظر میرسه باز اون قوه ی مغزم فعال شده
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز روز جهانی دوستی و رفاقته 🥲
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ولی میخوام آشپزی رو جدی دنبال کنم
حس خوبی بهم میده
#تودلی -
Zahra2020
تبریک به من
تبریک به تو
تبریک به همههههههه
دست و جیغ و هورا
-
روزتون مبارک دوستای خوبم
پرستو بابایی
Zahra2020 -
روزتون مبارک دوستای خوبم
پرستو بابایی
Zahra2020دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally
-
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط mr.vinyzo انجام شده
باید بزرای اونا بگن تو یک استعداد کشف نشده ای نه اینکه خودت بگی...اونوقت میگن اوهوک چه دسته بالا...
بعدش چی؟؟میگن خودت برو استعدادت رو کشف کن ...میتونی جاش بگی :میتونین یه فرصت بهم بدین تا خودمو ثابت کنم
-
باید بزرای اونا بگن تو یک استعداد کشف نشده ای نه اینکه خودت بگی...اونوقت میگن اوهوک چه دسته بالا...
بعدش چی؟؟میگن خودت برو استعدادت رو کشف کن ...میتونی جاش بگی :میتونین یه فرصت بهم بدین تا خودمو ثابت کنم
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده@mr-vinyzo
صرفا جهت فان بود چون دوبلور رسمی نیستن که ://
و ویدیوهای فان میسازن -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب بازم ...مغازه دارم که باشن یا یه تیم انجام عملیات ساختمانی هم که باشن وقتی خودتو دست بالا بگیری جلوت جبهه میگیرن..
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گشنمههههه
یه چیزی میخوام بتونه این طویله عظیم رو پر کنه.انقد گشنمه فشارم افتاده انگار اون چند بشقاب ماکارونی رو نریختم تو این اقیانوس °°
-
خب بازم ...مغازه دارم که باشن یا یه تیم انجام عملیات ساختمانی هم که باشن وقتی خودتو دست بالا بگیری جلوت جبهه میگیرن..
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بوی مریم انگلیسی>>>>>
بوی هفت شیر افریقایی>>> -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متاسفانه راهنما هاتو از دست دادی....سر همین طور مسائل...
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب
((((((((((((((((((((((: