هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 سلام
برای من هم درست نمیاد@_maya سلام اها
خیلی ممنون -
Hhh Hh ببینبن کسی که ثروتمند باشه و خوب زندگی نکنه شک نکو یه جایی یه کاری کرده و به کسی ضرر رسانده که خدا داره حقشه ازش میگیره! ینی در جایی که میتانه خوشحال زندگی کنه، زندگی خوبی نداره و آرامش نداره تو زندگیش او که عذاب خداس او هیچ.
خانم اینا درحد حرفن فقط! همهه دارن کار مکنن! هیچکی با دو سه تا بچه نمیشینه خانه و بگه عه غیب برام برسه ولی هرچه در بیاره نمیرسه به بدبختیاش! خط فقر الان فک کنم ۴۰ میلیون تومنه! ۴۰ میلیون!!!
همه دارن عه صبح تا شب میدوعن و کار مکنن عین لودر ولی وقتی دخل و خرج بهم نمخوره باید چه کرد! طرف صب تا شب کارگری مکنه برا ۵۰۰ هزار تومن. پول دو بسته پوشکه برا بچه! طرف شب میره خانه نه غذا خوبی هس که بخوره نه میوه خوبی! زندگی بخور نمیر نشد زندگی که! اینا زندگی نیستن! طرف میره مغازه خوراکی چیزی برا بچهاش بخره به قیمت ها نگاه مکنه اول! ای نشد زندگی! او بابا تا روزی باشه باید بدوعه و کار کنه و وقتی میاد بع خودش که شده ۶۰ سالش و هنوز یه مسافرت خوب نرفته! یه بار رستوران نرفته با خانوادهاش! خیلییییییا هستن خیلیییییا! هرچهه خبر مرگ میشنوم ای روزا همعاششش جوان! خداشاهده همعاشش سکته! چرا؟؟ چرا طرف تو ۳۰ سالگی تو ۴۰ سالگی باید سکتع کنه؟؟واقع بین باید باشیم!
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ببینبن کسی که ثروتمند باشه و خوب زندگی نکنه شک نکو یه جایی یه کاری کرده و به کسی ضرر رسانده که خدا داره حقشه ازش میگیره
نمیتونیم با قاطعیت اینو بگیم
خانم اینا درحد حرفن فقط!
عجب
اون موردی که گفتم حرف نبود فقط
چیزیه که به عینه در اطراف خودم دیدم و شنیدمهیچکی با دو سه تا بچه نمیشینه خانه و بگه عه غیب برام برسه.
بسیار عالی
پس ظلم نکرده
داره تلاش خودش رو میکنهخط فقر الان فک کنم ۴۰ میلیون تومنه! ۴۰ میلیون!!!
شنیدم به بالای ۳۰ میلیون رسیده
درسته متاسفانههمه دارن عه صبح تا شب میدوعن و کار مکنن عین لودر ولی وقتی دخل و خرج بهم نمخوره باید چه کرد! طرف صب تا شب کارگری مکنه برا ۵۰۰ هزار تومن. پول دو بسته پوشکه برا بچه! طرف شب میره خانه نه غذا خوبی هس که بخوره نه میوه خوبی! زندگی بخور نمیر نشد زندگی که! اینا زندگی نیستن! طرف میره مغازه خوراکی چیزی برا بچهاش بخره به قیمت ها نگاه مکنه اول! ای نشد زندگی! او بابا تا روزی باشه باید بدوعه و کار کنه و وقتی میاد بع خودش که شده ۶۰ سالش و هنوز یه مسافرت خوب نرفته! یه بار رستوران نرفته با خانوادهاش! خیلییییییا هستن خیلیییییا! هرچهه خبر مرگ میشنوم ای روزا همعاششش جوان! خداشاهده همعاشش سکته! چرا؟؟ چرا طرف تو ۳۰ سالگی تو ۴۰ سالگی باید سکتع کنه؟؟
درسته
فشار اقتصادی واقعا زیاده
اگه به حرفام دقت کرده باشید
اصلااا منکر شرایط اقتصادی و وضع موجود نشدم و نیستم.
حرف من این بود که همهمه چی رو (خوشبختی و بدبختی) فقط به اقتصاد نچسبونیم
همین -
-
Zahra2020
حالا من واقعا دلم گرفته بود اینو گفتم خودم مردم از خنده
حسنش به این بود
دلگیری ها رو شست برد -
هعی ((((((:
-
این پست پاک شده!
-
-