هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam 🥲🥲
-
@mr-vinyzo نه
-
@AmirBarsam اره واقعا
قربونت️
-
_ Reza _ سلام خوبین
-
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همراه اول پولمو خورد
گند بزنن تو این اینترنت که تا وصل میشی درگاه پرداخت بازیش میگیرهپولت برمیگرده برنگشت برو تو اپلیکشن همراه من پشتیبانیش واقعا خوبه . بگو تراکنشتم بنویس ساعتشو یا پولت برمیگرده یا بسته رو بعدا برات فعال میکنن
-
-
همراه اول پولمو خورد
گند بزنن تو این اینترنت که تا وصل میشی درگاه پرداخت بازیش میگیرهپولت برمیگرده برنگشت برو تو اپلیکشن همراه من پشتیبانیش واقعا خوبه . بگو تراکنشتم بنویس ساعتشو یا پولت برمیگرده یا بسته رو بعدا برات فعال میکنن
_MILAD_ سلام خوب هستین؟
میگم ایندیزاین و برنامه های مشابه رو از چه منبعی برای یادگیری استفاده میکردین؟ -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نکنه اخراج شده ولی مثل آکوعا نزده اخرتج شده=///
خیلی از اخراجیا، رفع اخراج شدن
یعنی باگ نیست -
VID_20240731_205516_889.mp4
من چرا تو این مورد شبیه پسرام=/
مگه اینکه دانشگاه واقن اینطور باشه=/ -
همراه اول پولمو خورد
-
_MILAD_ سلام خوب هستین؟
میگم ایندیزاین و برنامه های مشابه رو از چه منبعی برای یادگیری استفاده میکردین؟Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ سلام خوب هستین؟
میگم ایندیزاین و برنامه های مشابه رو از چه منبعی برای یادگیری استفاده میکردین؟یوتیوب میتونی یاد بگیری .
اگر میخوای پول خرج کنی : سایت قلموم + سایت بیت گرف + سایت موشن گرافیک هم یه دوره داره که میتونید یاد بگیرید .
ولی دوتای اولی حرفه ای تره آخری برای راه افتادن دسته .
+
قبل همه اینا علاقه هم میخواد و حوصله من برای بعضی چیزایی که ساختم 50 صفحه رو حدودا 12 ساعت نشستم پای لپ تاپ دستم راه بیفتهالان حرفه ای نباشم حداقل یه متوسطم
+
اگه قبلا با یکی از نرم افزارای adobe کار کرده باشی کار برات راحت تره -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ سلام خوب هستین؟
میگم ایندیزاین و برنامه های مشابه رو از چه منبعی برای یادگیری استفاده میکردین؟یوتیوب میتونی یاد بگیری .
اگر میخوای پول خرج کنی : سایت قلموم + سایت بیت گرف + سایت موشن گرافیک هم یه دوره داره که میتونید یاد بگیرید .
ولی دوتای اولی حرفه ای تره آخری برای راه افتادن دسته .
+
قبل همه اینا علاقه هم میخواد و حوصله من برای بعضی چیزایی که ساختم 50 صفحه رو حدودا 12 ساعت نشستم پای لپ تاپ دستم راه بیفتهالان حرفه ای نباشم حداقل یه متوسطم
+
اگه قبلا با یکی از نرم افزارای adobe کار کرده باشی کار برات راحت تره_MILAD_ مچکرم
از فرادرس هم برای چیزای مربوط به کامپیوتر استفاده کردین؟
من خیلی وقت پیش توی یه تخفیف دوره برای برنامه نویسی c خریدم
خوبه دوره هاشون؟ -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
چقدر دلم می خواد با دوستای صمیمیم مثل قبل باشم ..
ولی هیچ کدوم نیستن
همه شون رفتن پی کارای خودشون:)
دوران کنکور دوستی هامون قشنگ تر بود .. -
این چ تاپیکیه