هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چقدر دلم می خواد با دوستای صمیمیم مثل قبل باشم ..
ولی هیچ کدوم نیستن
همه شون رفتن پی کارای خودشون:)
دوران کنکور دوستی هامون قشنگ تر بود ..خیلی خوشحالم از اینکه حداقل با یکیشون صحبت کردم=)
-
اون شمشیرو باید فرو کرد تو شکم داور
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito همراه اول دائمی چه کدی باید بگیرم؟!!!
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
تایید سوابق تحصیلی تا امشب وقت داره تمدید نشده؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 فقط برای همراه اوله
با محدودیت مصرف ۱۰۰ گیگ(یعنی بعد از ۱۰۰گیگ سرعت خیلی میاد پایین)
و از ۱ صبح تا ۱۱ صبح
با مالیات ۳۰ تومن -
Akito با چه کدی برای ایرانسل یا همراه؟
من داخل ایرانسل من ندیدم این طور بسته شایدم دریت دقت نکردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 چه کاریه خو نامحدود بگیر
-
منشن پاک کنی خوب نیس
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito من ۹۰ تومن تو دو هفته
خطم دائمیه اگ تسویه نکنم مسدود میشه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ نه نه فوقش ی قسمت بتونم ببینم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه کاریه
۳۰ تومن بدین
یه ماه نامحدود
قشنگ هرچندتا انیمه و سریال و فیلم بخواین میتونین دانلود کنین
من خودم اصولا زیر ۷۲۰p انیمه نمیبینم -
@Sally واییی
خیلی خوشحال شدم خیلی ممنون ️
خیلی ارزشمنده برام که به دست دبیر شیمی نوشته شده ممنون سارا
عالیهه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _MILAD_ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ برای برنامه نویسی قدیمی یا جدید بودنش آموزش واقعاً مهمه؟ چون آموزشی که داره برای ۱۱ سال پیشه...
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito آره آره همون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _MILAD_ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ اوکی مچکرم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی:))
پست 122325 از 135165