هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ما بین واقعیتِ ناخوشایند و رویایی که محقق نمیشود درمانده و حیرانیم...
-
از ادمایی که سرشون شلوغ نیست ولی میخوان بگن اوه آیم بیزی متنفرم
-
lO_Ol دقیقا
-
Zahra2020
ایناییم که همش میخوان برسونن اوه ایم لاکچری هم اضافه کن -
دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم اینا لیاقت آدم بودنو ندارن
همون خودتونو بگیرین جوابه -
-
@mr-vinyzo
همییییننن
البته الان دندونپزشکیا بیشتر چیز میان -
Zahra2020
همون دوبار مثل خودشون رفتار کنی آدم میشن -
@mr-vinyzo
ببین دانشگاه ما این شکلیه که رندوم با یکی حرف میزنی بعد میگه نه ببین آخه نکه من رشتم دندون پزشکیه
برا همون مثلا ازینجا تردد نمیکنم
خب چه ربطی دارهههههع -
من نمیدونم رفتن تو دهان کسی که دهنش مثل کروکودیل بازه و شامل بوی بد دندون خراب زبان آبسه کرده و لثه متورم هستش چه کلاسی داره
البته بعد گفتن این پیام میگن اگه توهم تونستی رتبه اشو بیاری بیا اینکارو کن ولی به هر حال از واقعیت نمیشه فرار کرد
-
lO_Ol ن دیگ ...اونا بی عقلی کنن ما هم مثل اونا رفتار کنیم نه نه ...فقط باید بذاری رو بیصدا ...ن بلاک ن چیز دیگه ای فقط نادیده بگیری ...یعنی انگار ن انگار اون وجود داره ...تو عالم واقعیت هم همینطور
-
@mr-vinyzo
ببین دانشگاه ما این شکلیه که رندوم با یکی حرف میزنی بعد میگه نه ببین آخه نکه من رشتم دندون پزشکیه
برا همون مثلا ازینجا تردد نمیکنم
خب چه ربطی دارهههههع -
چرا گیر کرده رو اون ۳۵ مگ
-
من نمیدونم رفتن تو دهان کسی که دهنش مثل کروکودیل بازه و شامل بوی بد دندون خراب زبان آبسه کرده و لثه متورم هستش چه کلاسی داره
البته بعد گفتن این پیام میگن اگه توهم تونستی رتبه اشو بیاری بیا اینکارو کن ولی به هر حال از واقعیت نمیشه فرار کرد
@f-nalist
Tr تو پزشکی وقتی جمله تورو میخونه:
-
lO_Ol ن دیگ ...اونا بی عقلی کنن ما هم مثل اونا رفتار کنیم نه نه ...فقط باید بذاری رو بیصدا ...ن بلاک ن چیز دیگه ای فقط نادیده بگیری ...یعنی انگار ن انگار اون وجود داره ...تو عالم واقعیت هم همینطور
Zahra2020
بعضی وقتا بی عقلی جوابه -
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
lO_Ol روپوش پزشکیمو نیاوردم برا همون هوا سرده
وای اینا که با روپوش در سطح دانشگاه تردد میکنن
-
lO_Ol تف بهشون
-
خوبه خوبه با همون سرعت حلزونی دانلود شو فقط دانلود شو