هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چوخگوزل
-
دو سه روز...
به خودت بیاااا
واقعا آدم مزخرفی ام
واقعا..
لطفا
جمع کن خودتو
این قشنگی رو از دست نده
باشه؟
از سرتم زیادیه
قدرشو بدون
ناراحتش نکن
حقیقتا قلبم شکست وقتی اونو خوندم
Haba -
@f-nalist این ینی خدافظ دیگه نمیام؟
-
Akito اخخخ نههه من با ساینای اموزشگاه میرم با پژو خودمون تمرین میکنم واقعا پژو خیلی خیلی راحت تره رانندگی باهاش...
@mr-vinyzo منظورم این بود بخاطر ابعاد کوچیکش و کلاچ سفت ترش، ماشین یکم بیشتر تو دستته
پژو اندازه غوله واقعا راحت نیست(برای آموزش) -
-
@mr-vinyzo منظورم این بود بخاطر ابعاد کوچیکش و کلاچ سفت ترش، ماشین یکم بیشتر تو دستته
پژو اندازه غوله واقعا راحت نیست(برای آموزش) -
Akito اوهوم اموزش سایپا رانندگی پژو ...
داداش جان من تو حرفات استیکرو بزار من فکر میکنم میخوای منو بزنی...🥺🥺
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده@mr-vinyzo
خب بعضی وقتا حسش نیست🫤
نگران نباش قرار باشه کسیو بزنم بهش مستقیم میگم -
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
A B
E F G H
J
L M N
P Q R S
V W X ? Z
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی اعصابت خرده همه چی دست به دست هم میده تا کوچیکترین چیزا هم برات اعصاب خرد کن بشن
-
Kourosh Mousavi
و در نهایت درخواست همکاری تو ویدیوهای یوتیوبش دادفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Kourosh Mousavi
و در نهایت درخواست همکاری تو ویدیوهای یوتیوبش دادحواست باشه این یوتیوبرا و اینفلونسر ها فکر می کنن خیلی خاضن پس سو استفاده می کنن (خارج امسال چندین تا پدو.. پیدا شده)
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Kourosh Mousavi
و در نهایت درخواست همکاری تو ویدیوهای یوتیوبش دادحواست باشه این یوتیوبرا و اینفلونسر ها فکر می کنن خیلی خاضن پس سو استفاده می کنن (خارج امسال چندین تا پدو.. پیدا شده)
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهKourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پدو
من ۱۸ سالمه ، پدوفیل؟
ولی خب ممنون از توصیه تون -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
سلام
خیر -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخوام بالا بیارم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
سلام ریحانه
حالتون خوبه؟ چیزی شده؟ -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مغزم خوابید دیگه
/: -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
-
Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پدو
من ۱۸ سالمه ، پدوفیل؟
ولی خب ممنون از توصیه توننوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally لا الله الا لله ...مردم اینجا از چه چیزا استفاده میکنن ....
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
سلام فاطمه جان
باشگاه بودم استادمون امروز نبود کمک مربی اومد
دختره الاغ چهارساعت وایساده میگه شنا برید بعد یه بچهی ۸ ساله اشتباه میرفت بخاطر اشتباه اون از اول شمارش میداد
بعد میگفت شیرجه بزنید حرکتو اشتباه یاد میداد هی گیر میداد
بعدشم گفت بالانس برید گفتم باید پامو بگیری گفت میگیرم من رفتم خنگ حواسش یه جا دیگه رفت خوردم زمین دیگه از اونجا حس میکنم هرچی اب خوردم میخوام بالا بیارم -
jahad_121
سلام فاطمه جان
باشگاه بودم استادمون امروز نبود کمک مربی اومد
دختره الاغ چهارساعت وایساده میگه شنا برید بعد یه بچهی ۸ ساله اشتباه میرفت بخاطر اشتباه اون از اول شمارش میداد
بعد میگفت شیرجه بزنید حرکتو اشتباه یاد میداد هی گیر میداد
بعدشم گفت بالانس برید گفتم باید پامو بگیری گفت میگیرم من رفتم خنگ حواسش یه جا دیگه رفت خوردم زمین دیگه از اونجا حس میکنم هرچی اب خوردم میخوام بالا بیارمنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam ببخشید ریپ میزنم.. ولی پیشنهادم اینه اویشن نمک بخورین سریتر بالا بیارین حالتون بهتر میشه...