هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist این ینی خدافظ دیگه نمیام؟
-
Akito اخخخ نههه من با ساینای اموزشگاه میرم با پژو خودمون تمرین میکنم واقعا پژو خیلی خیلی راحت تره رانندگی باهاش...
@mr-vinyzo منظورم این بود بخاطر ابعاد کوچیکش و کلاچ سفت ترش، ماشین یکم بیشتر تو دستته
پژو اندازه غوله واقعا راحت نیست(برای آموزش) -
-
@mr-vinyzo منظورم این بود بخاطر ابعاد کوچیکش و کلاچ سفت ترش، ماشین یکم بیشتر تو دستته
پژو اندازه غوله واقعا راحت نیست(برای آموزش) -
Akito اوهوم اموزش سایپا رانندگی پژو ...
داداش جان من تو حرفات استیکرو بزار من فکر میکنم میخوای منو بزنی...🥺🥺
@mr-vinyzo
خب بعضی وقتا حسش نیست🫤
نگران نباش قرار باشه کسیو بزنم بهش مستقیم میگم -
-
A B
E F G H
J
L M N
P Q R S
V W X ? Z
-
Kourosh Mousavi
و در نهایت درخواست همکاری تو ویدیوهای یوتیوبش داد@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Kourosh Mousavi
و در نهایت درخواست همکاری تو ویدیوهای یوتیوبش دادحواست باشه این یوتیوبرا و اینفلونسر ها فکر می کنن خیلی خاضن پس سو استفاده می کنن (خارج امسال چندین تا پدو.. پیدا شده)
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Kourosh Mousavi
و در نهایت درخواست همکاری تو ویدیوهای یوتیوبش دادحواست باشه این یوتیوبرا و اینفلونسر ها فکر می کنن خیلی خاضن پس سو استفاده می کنن (خارج امسال چندین تا پدو.. پیدا شده)
Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پدو
من ۱۸ سالمه ، پدوفیل؟
ولی خب ممنون از توصیه تون -
Akito
سلام
خیر -
میخوام بالا بیارم
-
سلام ریحانه
حالتون خوبه؟ چیزی شده؟ -
️
️
️
️
-
Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پدو
من ۱۸ سالمه ، پدوفیل؟
ولی خب ممنون از توصیه تون -
jahad_121
سلام فاطمه جان
باشگاه بودم استادمون امروز نبود کمک مربی اومد
دختره الاغ چهارساعت وایساده میگه شنا برید بعد یه بچهی ۸ ساله اشتباه میرفت بخاطر اشتباه اون از اول شمارش میداد
بعد میگفت شیرجه بزنید حرکتو اشتباه یاد میداد هی گیر میداد
بعدشم گفت بالانس برید گفتم باید پامو بگیری گفت میگیرم من رفتم خنگ حواسش یه جا دیگه رفت خوردم زمین دیگه از اونجا حس میکنم هرچی اب خوردم میخوام بالا بیارم -
jahad_121
سلام فاطمه جان
باشگاه بودم استادمون امروز نبود کمک مربی اومد
دختره الاغ چهارساعت وایساده میگه شنا برید بعد یه بچهی ۸ ساله اشتباه میرفت بخاطر اشتباه اون از اول شمارش میداد
بعد میگفت شیرجه بزنید حرکتو اشتباه یاد میداد هی گیر میداد
بعدشم گفت بالانس برید گفتم باید پامو بگیری گفت میگیرم من رفتم خنگ حواسش یه جا دیگه رفت خوردم زمین دیگه از اونجا حس میکنم هرچی اب خوردم میخوام بالا بیارمGharibe Gomnam ببخشید ریپ میزنم.. ولی پیشنهادم اینه اویشن نمک بخورین سریتر بالا بیارین حالتون بهتر میشه...