هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh آقا اصلا همه چی یه طرف اون عدس و خیار یه طرف
واقعا تو کتم نمیره بعد نعمت های فراوان بیان غر بزنن که ما عدس و خیار میخوایم
️
فکر کن مثلا من حتی یه جایی شنیدم اینا برای اینکه تو سختی نباشن هرکدومشون یه ابر بالا سرشون داشتن براشون سایه بشه اذیت نشن
چقدرررررررر مردم ناسپاسی بودن@jahad-20
وَظَلَّلْنَا عَلَيْكُمُ الْغَمَامَ وَأَنْزَلْنَا عَلَيْكُمُ الْمَنَّ وَالسَّلْوَىٰ ۖ كُلُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ ۖ وَمَا ظَلَمُونَا وَلَٰكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ ﴿٥٧﴾
و [در صحرای سوزان سینا] ابر را بر سر شما سایبان قرار دادیم؛ و بر شما گزانگبین و بلدرچین نازل کردیم؛ [و گفتیم:] از خوراکی های پاک و پاکیزه ای که روزیِ شما قرار داده ایم بخورید. و آنان [در تجاوز و طغیانشان وناسپاسی وکفرانشان] بر ما ستم نکردند، بلکه همواره بر خود ستم می ورزیدند. (۵۷)
-
-
@Comrade_Bayat
آخه وقتی هدف خاصی نداری
وقتی مثل ایلان ماسک تشنه علم و اینا نیستی عمر جاودانه چرا ؟
خب نمیشه از تجربه بقیه استفاده کنی ؟ -
@jahad-20
وَظَلَّلْنَا عَلَيْكُمُ الْغَمَامَ وَأَنْزَلْنَا عَلَيْكُمُ الْمَنَّ وَالسَّلْوَىٰ ۖ كُلُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ ۖ وَمَا ظَلَمُونَا وَلَٰكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ ﴿٥٧﴾
و [در صحرای سوزان سینا] ابر را بر سر شما سایبان قرار دادیم؛ و بر شما گزانگبین و بلدرچین نازل کردیم؛ [و گفتیم:] از خوراکی های پاک و پاکیزه ای که روزیِ شما قرار داده ایم بخورید. و آنان [در تجاوز و طغیانشان وناسپاسی وکفرانشان] بر ما ستم نکردند، بلکه همواره بر خود ستم می ورزیدند. (۵۷)
-
@Sally راستش دوست دارم همه چی رو تجربه کنم، همینطور دوست دارم توی تاریخ بمونم... قطعا عمرم برای این چیزا توی قرن 21 کافی نیست... بخاطر همین دوست دارم به عمر جاودانه برسم.
-
jahad_121 عه آیه اش هم بود
یعنی این آیه رو خونده بودم ها ولی به معنی ابر ها توجه نکرده بودم@jahad-20
شما می دونید گزانگبین چیه؟
همون سکنجبین خودمونه؟ -
چقدر پژو پارس گندست:///
واقعاً برام سواله بابام چطوری میتونه این ۱۸ چرخ رو برونه؟
پشت فرمون که بودم وقتی ماشین از رو به رو میومد قلبم قشنگ میاد تو دهنم
ولی بابام یه جوری میرونه انگار سوار دوچرخه است://// -
@Silver-ek نه بابا اصلا نمیتونم تنهایی بشینم پشتش که
خود بابام صندلی شاگرد بود و کمکم میکرد -
@Sally خب خیلی چیز ها هست که دوست دارم تجربه کنم، خیلی جاها هست که دوست دارم برم، مثلا خیلی از شغل ها و کار ها(مثلا واقعا از ارتش و ... بدم نمیاد، ولی چون عمرم محدوده نمیتونم وارد ارتش بشم و عمرم رو توی ارتش تلف کنم)، یا خیلی مکان ها دوست دارم برم، خیلی از کوه ها، بیابان ها و....
-
@Sally خب خیلی چیز ها هست که دوست دارم تجربه کنم، خیلی جاها هست که دوست دارم برم، مثلا خیلی از شغل ها و کار ها(مثلا واقعا از ارتش و ... بدم نمیاد، ولی چون عمرم محدوده نمیتونم وارد ارتش بشم و عمرم رو توی ارتش تلف کنم)، یا خیلی مکان ها دوست دارم برم، خیلی از کوه ها، بیابان ها و....