هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
-
-
@jahad-20 اها خیلی ممنونم
️
-
یه وقتایی فراموش میکنم طرف مقابلم خانمه یا آقاست
یا نمیدونم و نمیفهمم:/
بعد یهو نتیجه اش این میشه که چندجا تو مجازی با یه آقا گرم گرفتم و مثل دوستم حرف زدم و با یه خانم سرسنگین رفتار کردم
️
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه وقتایی فراموش میکنم طرف مقابلم خانمه یا آقاست
یا نمیدونم و نمیفهمم:/
بعد یهو نتیجه اش این میشه که چندجا تو مجازی با یه آقا گرم گرفتم و مثل دوستم حرف زدم و با یه خانم سرسنگین رفتار کردم
️
دقیقاااا
...
بعدش که فهمیدم ؛ مات و مبهوت فقط به صفحه خیره شدم(البته بعضیا اصلاا مشخص نیست خانمه یا آقا ؛ یا اشتباه گرفتمش) ... -
Akito
سلام وقتتون بخیر
یک سری موارد که یادم هست رو میگم
قبل ش روز قبل یا صبح زود قبل از شروع ازمون
مطمئن بشید که آموزشگاه کارتکس تون رو به پلیس راهنمایی و رانندگی تحویل داده یا نه
که به دست افسری که اون روز می خواد ازمون بگیره رسیده باشهبعد قبل از شروع ساعت ازمون یا همون ساعت سعی کنید حضور داشته باشید نه اینکه بگم شاید همون اول نببتون بشه که این بستگی به چیدمان کارتکس ها داره و اتقاقا اون روز خیلی زمان می بره تا مراحل ازمون طی بشه و نوبتتون بشه اگر ماشین اول نباشید و..
برای این می گم به موقع باشید که خب معمولا افسر ها قبل از شروع ازمون یک سری نکات رو بیان می کنند و اینکه چه چیزای براشون بیشتر مهمه و..
و بعد از این شروع می کنند به نام روی کارتکس ها افراد رو صدا زدند و باید بعد خوندن اسمتون اعلام حضور کنید و اگر اون زمان نباشید یا حواستون باشه یا صدا افسر رو نشنیده باشید کارتکس رو می زاره کنار و اگر بعد بییاد بگم که هستید دیگه شما می مونید و برخورد افسر که حالا اصلا قبول کنه ازمون ازتون بگیره یا نهتازه برای ما اگر دو بار مثلا صدا می زد و به موقع جواب نمی دادیم هم یک توبیخم کلامی میکرد که حواست کجاست و..
بعد از این اگر جز 3 نفر یا 4 نفر ماشین اول بودید که سوار می شید بستگی به این داره که افسر چند نفر سوار ماشین می کنه
اگر نبودید که توی هوا گرم می رید زیر یک سایه ای پیدا می کنید و می شینید ( یا تو ماشین اینم اگر ماشین نزدیک باشه و متوجه بشید که کی افسر ازمون از گروه اول ی گرفته و تموم شده که سریع بتونید حضور داشته باشید از گروه بعدی که اسمتون داخل ش هست یا نه)
زمانی که افسر ازمون رو گرفت و ماشین خالی شد گروه بعدی صدا می زنه که سوار بشند
اگر افسر خیلی براش ترتیب سوار شدن اون 4 نفر که صدا زده مهم نباشه می تونید برید اول نفر بشینید پشت فرمون اگر مهم باشه هم که دیگه باید صندلی عقب بشینیدبرای حین ازمون هم که دیگه می دونید نکات ریز و قوانین باید رعایت کنید اول که یوار شدید صندلی و کمرند و ایینه ها و... اینا
وبعدم هرچی افسر گفت
اخرم دوباره دقت به تمرز دستی و دنده
اینکه اول ترمز دستی باید بکشید فکر کنم بعد دنده خلاص
برعکس شروع.زمان پیاده شدن هم با دست راست در ماشین باید باز کنید و قبلس بیرونم نگاه کنید
مثلا دارید چک می کنید که ماشین نمیاد و.. این چیزا چون افسر تا لحظه اخر رفتارتون زیر نظر داره اگر تا اون موقع اشتباه هم نداشته باشید چیزی نمی گه تا همین اخری ببینه چی کار می کنیدالبته اگر بین راه دیگه نتونید کار ها که خواسته رو انجام بدید مثلا یک دفعه ماشین خاموش بشه زیر پاتون یا دوبل خراب بشه و...چیزی باشه که بخواد رد کنه خودش دیگه نمی زاره ادامه بدید و میگه بفرما پایین
این چیزا
بعدم اگر قبول شدید که کارتکس بهتون نمی ده
اگر قبول نشدید ماشین پیاده میشید از عقب دور می زنید می رید سمت که افسر نشسته امضا می زنه و کارتکس بهتون میدهبعد این نکته اخر هم شاید برای قبول شدید هم نیاز بسه یعنی بهتون نگه که قبول شدید و بعد باید ماشین دور بزنید برید پیشش
بعد مشخص میشه چی به چیهموفق باشید
توکل به خدا و با اعتماد به نفس بالا حضور پیدا کنید و اروم و با آرامش رانندگی کنید یعنی هول نشید که به اینا همش افسر توجه می کنه
شاید همه چیی هم از نظر شما درست انجام بدید ولی افسر متوجه شده باشه که شما ارامش ندارید و کنترل کامل و با حواس جمع رانندگی نکردید رد کنهالبته خب بستگی به افسر روز ازمون داره.
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برعکس شروع.عه اینطوریه؟
من از مربیم پرسیدم گفت فرقی نداره...:/ازتون خیل خیلی خیلی خیلی مچکرم که وقت گذاشتین
ایشالا که بار اول قبولم(هرچند بعیده)
فوقش رد هم شدم میام تعریف میکنم دور همی میخندیم
بازم ممنونم از وقتی که گذاشتین
خیلی برام ارزشمنده -
راستی موقع رانندگی نباید صحبت کرد؟؟
اکه افسر خواست خاطره تعریف کنه با یه لبخند ژکوند به مسیر نگاه کنیم؟ -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
SiliS در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داداشه هم کراشه -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
SiliS در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داداشه هم کراشهBlue28 محمد علی؟
محمدرضا؟
محمدحسین؟
محمدجواد؟
محمدصالح؟
محمد حسن؟
محمدمهدی؟
محمدمحمد؟ -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برعکس شروع.عه اینطوریه؟
من از مربیم پرسیدم گفت فرقی نداره...:/ازتون خیل خیلی خیلی خیلی مچکرم که وقت گذاشتین
ایشالا که بار اول قبولم(هرچند بعیده)
فوقش رد هم شدم میام تعریف میکنم دور همی میخندیم
بازم ممنونم از وقتی که گذاشتین
خیلی برام ارزشمندهAkito برای ما این طور بود صبح ازمون م بعضی افسر ها می گفتند
به نظرم صبح ازمون از یک چند نفری سوال کنید و یا شاید خود افسر توضیحی درباره نکاتی که براش مهمه اینم داخلش بگه
و خب هرجایی فرق داره باز چون مربی تون تجربه دار هست شاید می دونند که چه چیزای برای افسر ها جایی که هستید مهمهان شاء الله که به خوبی پشت سر می زارید
اول و اخرش ان شاء الله گواهینامه رو می گیریدخواهش میکنم سلامت باشید
️
-
Akito آقاسینا که حدس درستو زد
-
Hhh Hh ممنونم
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
براتون آرزوی موفقیت میکنم
مچکرم ازتون واقعا که وقت گذاشتین، خوشحال شدم
-
Akito برای ما این طور بود صبح ازمون م بعضی افسر ها می گفتند
به نظرم صبح ازمون از یک چند نفری سوال کنید و یا شاید خود افسر توضیحی درباره نکاتی که براش مهمه اینم داخلش بگه
و خب هرجایی فرق داره باز چون مربی تون تجربه دار هست شاید می دونند که چه چیزای برای افسر ها جایی که هستید مهمهان شاء الله که به خوبی پشت سر می زارید
اول و اخرش ان شاء الله گواهینامه رو می گیریدخواهش میکنم سلامت باشید
️
jahad_121 راستی درباره کارتکس گفتین
چهارشنبه رفتم آموزشگاه و یه قبض پرداخت کردم و جلو خودم اومد اسممو زد تو سیستمش و گفت برو به سلامت و یکشنبه برو محل آزمون
یعنی کارتکس دست خودمونه دیگه درسته؟
چون شکا گفتین که آموزشگاه باید بده به راهنمایی رانندگی -
محمد ستایش
-
Blue28 عه چی بود؟
محمدسینا؟ -
یه خاطره ای یادم افتاد، حیفم میاد تعریف نکنم
یه بار ابتدایی بودم، فکر کنم پنجم، هیچ کس خونه نبود، منم باید میرفتم مدرسه(شیفت ظهر بودم)، یه دری بود یه بخش شیشه ای داشت(یه در فلزی بود که دو تیکه شیشه داشت)، منم اومدم بجای اینکه از دستگیرش فشار بدم رو شیشش فشار آوردم، خلاصه شیشه شکست دستم رفت توی شیشه ها، همه جا خونی شد، رگ دستمم سطحی خورد، هنوز جاهاش هست(البته کمرنگ)، خلاصه در حالی که پارچه و دستمال میزاشتم و خون میومد زنگ زدم مادرم گفتم سریع بیا خونه(معلمه، کلاسشم هیچوقت ول نمیکنه)، امروزم نمیتونم برم مدرسه فلان اتفاق افتاده، برگشت گفت بهونه نیار برو مدرسه، منم که از مادرم میترسیدم اون دوره، خلاصه با هزار تا دستمال و پارچه و ... با کلی خونریزی رسیدم مدرسه، کل دستم خونی شده بود
، تهش یادم نمیاد دقیق چی شد، فکر کنم معاونا کمکم کردن خونریزیم بند اومد
-
@Comrade_Bayat
Akito -
Blue28 اوه یس دتس رایت
-
️گاهی واژه ها ناتوانند از بیان احساسات یا حتی احساسات ناتوانند از بیان واژه ها