هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa من 15/12/77 من 77/12/22  اخی نازی کوچولو من یه هفته ازت بزرگترم      
- 
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چی
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa من 15/12/77 من 77/12/22  اخی نازی کوچولو من یه هفته ازت بزرگترم      sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa من 15/12/77 من 77/12/22  اخی نازی کوچولو من یه هفته ازت بزرگترم      آره  
- 
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چی@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چیاونا هم باید بگن 
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چیاونا هم باید بگن @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چیاونا هم باید بگن اون شخص شاید نگه آخه شعرو 
- 
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سن واسه چی میپرسید؟  میخوان ببینن کی از همه بیشتر لباس پاره کرده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ نوچ 74 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سن واسه چی میپرسید؟  میخوان ببینن کی از همه بیشتر لباس پاره کرده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چیاونا هم باید بگن اون شخص شاید نگه آخه شعرو @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخه خیلیا نمیدونن کی بزرگتره بعد خیلیا بعدا شاید شرکت کنن خب شما اگه میشه تاریخ دقیق تولدت رو بگو ^^ خب من میگم 
 ولی خیلیا بعدا شرکت می کنن اونا چیاونا هم باید بگن اون شخص شاید نگه آخه شعرو دیگه نمیدونم... 
 هیچ جوره منظم نمیشه ://
- 
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ اره 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ نوچ 74 sheydadb37 
 من 77 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ نوچ 74 sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: manam 1995/2/19 73؟ نوچ 74 دیدی دیدی 73^_^ 
- 
sheydadb37 
 من 77 

|
 |

شعردانه
شعردانه