هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
عه به به تو دلی جدید:)
-
@Silver-ek مگه میشه کسی سبک استراتژیک دوست نداشته باشه؟
من انواع سبکا رو دوست دارم، ولی علاقه و مهارت اصلیم بازیای اف پی اسن(شوتر اول شخص) -
آدمک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Nameless King
اسمش میاد رعشه میگیرتم
@Comrade_Bayat
خدا وقت
یکی از سختترین باس فایت های سه گانه دارک سولزه
اورنستین و اسموگ که پیش این لونگ میندازن
هیچکدوم از باسای دارک۱ به پای این نمیرسه...
البته من دارک۳ بازی نکردم، فقط شنیدمAkito اورنسی و اسموگ به نظرم واقعا زیاد سخت نیستن، مخصوصا برای بیلد استرنس، اگه سامون سولیر رو بیاری که دیگه هیچی، 2pV2p میشه راحت میزنیش. ولی این لعنتی واقعا فاجعست، من با خودم گفتم عیب نداره اینو بزنم تمومه که فهمیدم دی ال سی آخر دارک سولز سه یه باس به اسم دارک ایتر داره همه باسای دیگه حتی ابیس و ناملس کینگ هم باید پیشش لنگ بندازن.
-
-
@Comrade_Bayat آخه کسایی که شوتر خیلی میزنن
دیگه حوصله و صبری ندارن ، البته طرز برداشت خودمه
سریع و هیجانی نه صبورانه@Silver-ek بعضی هایی که همیشه در حال بازی های شوتر آنلاینی مثل کالاف دیوتی، فورتنایت، ده فینالز و ... هستن آره کلا گیم پلی تنده و باید خرکی شلیک کنی فقط، ولی نه خیلی از شوترا هم هستن واقعا صبر و حوصله میخوان، اصلا یه سبکی هست شوتر تاکتیکال، مثل سری اسنایپر الیت، باید با مخفی کاری، کمپ کردن، تله کاشتن و ... کار دشمنا رو بسازی. یا مثلا یکی از معروف ترین شوترا یعنی کانتر بازی سریعی نیست(به غیر از یکی دو مود خاصش) و اکثرا با کمپ و خط گرفتن و ... بازی میگذره، اصلا بازی کردن این جور بازیا حوصله پولادین میخواد.
-
@Comrade_Bayat از بازیا استراتژیک خوشت میاد ؟
این بازیا باس فایت طور بدم نمیاد ولی ماجراجویی استراتژی بیشتر خوشم میاد -
جذاب...
-
من واقعا به معنای کلمه خستم
-
Alireza Varamanzar لعنت به سونی و انحصار طلبیش، فقط گاد آف وار 2018 رو پلی دادم اونم چون سونی روی پی سی پورت کرد. واقعا سری فوق العاده ایه.
@Comrade_Bayat
۲۰۱۸ مزخرف بود
نسخه ۲ و ۳ خداستدیونه بازیشم
-
روحم دیگه هرگز رفرش نمیشه
-
از ۲۰۱۸ به بعد ریدن تو داستان بازی
اونی که باید بود نبود
از هیکل و صدا بگیر تا داستان بازیش -
والهالا میتونست قشنگ تر باشه ولی نکردن
-
@Comrade_Bayat
۲۰۱۸ مزخرف بود
نسخه ۲ و ۳ خداستدیونه بازیشم
Alireza Varamanzar
به نظرم بازی خوبی بود! البته شنیدم خیلی از طرفدارا اون کریتوس قدیمی رو دوست داشتن نه کریتوس جدید که پخته تر و صبور تره.
ولی به نظرم هم داستان فوق العاده ای داشت، هم گیم پلیش عالی بود. گرافیک و طراحی هنری که دیگه... -
Alireza Varamanzar
به نظرم بازی خوبی بود! البته شنیدم خیلی از طرفدارا اون کریتوس قدیمی رو دوست داشتن نه کریتوس جدید که پخته تر و صبور تره.
ولی به نظرم هم داستان فوق العاده ای داشت، هم گیم پلیش عالی بود. گرافیک و طراحی هنری که دیگه...@Comrade_Bayat گرافیگ و اینا اره
ولی خب مث ما که طرفداری قدیمیش هستیم جوونیشو بیشتر می پسندیم
راگناروگ بهتر از ۲۰۱۸ بود بنظرم -
انقد بدم میاد یکی پیام میده جواب میدم دیگه سین نمیکنه
ملعون الان آنلاین بودی
مردی یهو -
۲ و ۳ خداست...
-
مخصوصا آهنگاش آخ آخ
همشو حفظم -
@Silver-ek بدبختیم اینجاست یارو فامیله=)
و الان از خواهرم پرسیدم دیدم اونم همین وضعیتو داره -
@Comrade_Bayat گرافیگ و اینا اره
ولی خب مث ما که طرفداری قدیمیش هستیم جوونیشو بیشتر می پسندیم
راگناروگ بهتر از ۲۰۱۸ بود بنظرم