هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سلامتی هر کسی تنهاست
-
منتظرم تا فقط سیل بیاد
-
@xanom وای فای عمومی مجانی خطر داره چون بدون هیچ کد گذاری هر شخص رندومی با یک محاسبات سیستمی میتونه به آیپی و اطلاعات دستگاه متصلت دسترسی پیدا کنه و ادامه نفوذ و ...
وای فای های بسته هم تقریبا همین مشکلو دارن ولی یکم سخت تر
ووای فای هایی ک درگاه اتصال شخصی ایجاد میکنن و برا هر کاربری رمزی جدا محاسبه میکنن امن هستن ، دسترسی بستس -
بارون کاش بزنه سیل بیاد آمین
-
@xanom وای فای عمومی مجانی خطر داره چون بدون هیچ کد گذاری هر شخص رندومی با یک محاسبات سیستمی میتونه به آیپی و اطلاعات دستگاه متصلت دسترسی پیدا کنه و ادامه نفوذ و ...
وای فای های بسته هم تقریبا همین مشکلو دارن ولی یکم سخت تر
ووای فای هایی ک درگاه اتصال شخصی ایجاد میکنن و برا هر کاربری رمزی جدا محاسبه میکنن امن هستن ، دسترسی بستس -
فراری میگفت همیشه اول شید چون هیچکس نفر دوم رو یادش نمیمونه، سال ۲۰۲۴ مثال نقضش اومد:برای کسایی که داستانش رو نمیدونن، ایشون تیرانداز ۵۱ ساله ترکیه ای هستش که برخلاف دیگر تیراندازه از هیچ وسیله اضافه ای جز تفنگش استفاده نکرده و با تموم اینها و ژست دست در جیبش، نفر دوم شده و برای اولین بار مدالی برای ترکیه توی این رشته به ارمغان اورده و گفته من برای اول شدن به تنها چیزی که نیاز دارم، خودمم و حالا هیچکس نفر اول این مسابقه رو به یاد نداره ولی این تصویر توی ذهن مردم حک شده... درسهای زیادی پشتش هست که پرحرفی نمیکنم و نتیجه گیری اش رو میذارم با خودتون
-
بارها شده بعضی پیاما اینجا ببینم ولی هیچوقت اجازه ندادم از کسی متنفر شم و بخوام بلاکش کنم
شاید تاحالا با کسی هم دعوا نکردم
حتی به کسایی که واقعاً حوصله شون هم ندارم ریپ میزنم و بازم براشون احترام قائلم
ولی دیگه بسه
بعضیا رو نمیشه تحمل کرد
اگه ما باهم هم نطر نیستیم خب اشکال نداره
منم نظرم مخالف نصف بچهای اینجاست
ولی به هیچوجه دلیل نمیشه به کسی توهین کردAkito بلاک کن پسر جان من بی شعورم خودتو راحت کن
-
نوک پا سر بالا دست باز
واقعا زیباست ...یکی از همشهری هام در واقع اشنامون اونجا سوپروایزر هست ...جای قشنگیه 🥲
-
نیستمتون نه همتون بیشترشون
-
پرستو بابایی
بهم میاد
فقط یکم چاقم برای وزیر جنگ بودن@xanom
عزیز 🥲
عیب نداره وزیر جنگ خودش همچین کار خاصی نمی کنه -
فراری میگفت همیشه اول شید چون هیچکس نفر دوم رو یادش نمیمونه، سال ۲۰۲۴ مثال نقضش اومد:برای کسایی که داستانش رو نمیدونن، ایشون تیرانداز ۵۱ ساله ترکیه ای هستش که برخلاف دیگر تیراندازه از هیچ وسیله اضافه ای جز تفنگش استفاده نکرده و با تموم اینها و ژست دست در جیبش، نفر دوم شده و برای اولین بار مدالی برای ترکیه توی این رشته به ارمغان اورده و گفته من برای اول شدن به تنها چیزی که نیاز دارم، خودمم و حالا هیچکس نفر اول این مسابقه رو به یاد نداره ولی این تصویر توی ذهن مردم حک شده... درسهای زیادی پشتش هست که پرحرفی نمیکنم و نتیجه گیری اش رو میذارم با خودتون
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فراری میگفت همیشه اول شید چون هیچکس نفر دوم رو یادش نمیمونه
خیلی موافقم
داستان کنکوره.. -
واقعا زیباست ...یکی از همشهری هام در واقع اشنامون اونجا سوپروایزر هست ...جای قشنگیه 🥲
Zahra2020
بله؟متوجه نشدم -
سری قبلو یادمه
داشتم تو اوج خونسردی تست مقاومت میزدم
بعد اینجا همه داشتن تعجب می کردن -
@xanom راحت میگذره ولی به کی راحت میگذره شرطه
ما فقیرا دنبال حفظ اندک اطلاعات به درد نخورمونیم -
ما انقد از آدما کشیدیم که دیگ اعصاب و حوصله ای برامون نمونده
-
آه هیچ چیز اندازه بلاک کردن حال نمیده
اولین باره این حسو تجربه میکنم
Blue28 اون شب همه رو بلاک کردی واقعاً بهت خوش گذشتا