هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
توی عمقم خود خواص
-
Zahra2020
خیلی دوست دارم یه روز برم اونجا کار کنمپرستو بابایی 🥲 ب امید خدا ...حتما
-
رسیدم به یه حال طناز
-
نوک پا سر بالا دست باز
-
Zahra2020 چه جالب مامانم و داییم چندسالی اونجا کار میکردن
-
سلامتی هر کسی تنهاست
-
منتظرم تا فقط سیل بیاد
-
وای فای مجانی- خطرات؟
پوکیدم
ینی پول بدیم خطر نداره@xanom وای فای عمومی مجانی خطر داره چون بدون هیچ کد گذاری هر شخص رندومی با یک محاسبات سیستمی میتونه به آیپی و اطلاعات دستگاه متصلت دسترسی پیدا کنه و ادامه نفوذ و ...
وای فای های بسته هم تقریبا همین مشکلو دارن ولی یکم سخت تر
ووای فای هایی ک درگاه اتصال شخصی ایجاد میکنن و برا هر کاربری رمزی جدا محاسبه میکنن امن هستن ، دسترسی بستس -
بارون کاش بزنه سیل بیاد آمین
-
واا خبر جدید
سید تو صفحه ایکس نوشت اسرائیل رفتنی است -
SiliS
اره بیا ساقی من کهنه کاره -
@xanom وای فای عمومی مجانی خطر داره چون بدون هیچ کد گذاری هر شخص رندومی با یک محاسبات سیستمی میتونه به آیپی و اطلاعات دستگاه متصلت دسترسی پیدا کنه و ادامه نفوذ و ...
وای فای های بسته هم تقریبا همین مشکلو دارن ولی یکم سخت تر
ووای فای هایی ک درگاه اتصال شخصی ایجاد میکنن و برا هر کاربری رمزی جدا محاسبه میکنن امن هستن ، دسترسی بستسSiliS
چقد زندگیو سخت میگیرین
راحت باشین ک راحت بگذره -
فراری میگفت همیشه اول شید چون هیچکس نفر دوم رو یادش نمیمونه، سال ۲۰۲۴ مثال نقضش اومد:برای کسایی که داستانش رو نمیدونن، ایشون تیرانداز ۵۱ ساله ترکیه ای هستش که برخلاف دیگر تیراندازه از هیچ وسیله اضافه ای جز تفنگش استفاده نکرده و با تموم اینها و ژست دست در جیبش، نفر دوم شده و برای اولین بار مدالی برای ترکیه توی این رشته به ارمغان اورده و گفته من برای اول شدن به تنها چیزی که نیاز دارم، خودمم و حالا هیچکس نفر اول این مسابقه رو به یاد نداره ولی این تصویر توی ذهن مردم حک شده... درسهای زیادی پشتش هست که پرحرفی نمیکنم و نتیجه گیری اش رو میذارم با خودتون
-
بارها شده بعضی پیاما اینجا ببینم ولی هیچوقت اجازه ندادم از کسی متنفر شم و بخوام بلاکش کنم
شاید تاحالا با کسی هم دعوا نکردم
حتی به کسایی که واقعاً حوصله شون هم ندارم ریپ میزنم و بازم براشون احترام قائلم
ولی دیگه بسه
بعضیا رو نمیشه تحمل کرد
اگه ما باهم هم نطر نیستیم خب اشکال نداره
منم نظرم مخالف نصف بچهای اینجاست
ولی به هیچوجه دلیل نمیشه به کسی توهین کردAkito بلاک کن پسر جان من بی شعورم خودتو راحت کن
-
نوک پا سر بالا دست باز
واقعا زیباست ...یکی از همشهری هام در واقع اشنامون اونجا سوپروایزر هست ...جای قشنگیه 🥲
-
نیستمتون نه همتون بیشترشون
-
SiliS
چقد زندگیو سخت میگیرین
راحت باشین ک راحت بگذره -
SiliS
اره کیف کن -
پرستو بابایی
بهم میاد
فقط یکم چاقم برای وزیر جنگ بودن@xanom
عزیز 🥲
عیب نداره وزیر جنگ خودش همچین کار خاصی نمی کنه -
فراری میگفت همیشه اول شید چون هیچکس نفر دوم رو یادش نمیمونه، سال ۲۰۲۴ مثال نقضش اومد:برای کسایی که داستانش رو نمیدونن، ایشون تیرانداز ۵۱ ساله ترکیه ای هستش که برخلاف دیگر تیراندازه از هیچ وسیله اضافه ای جز تفنگش استفاده نکرده و با تموم اینها و ژست دست در جیبش، نفر دوم شده و برای اولین بار مدالی برای ترکیه توی این رشته به ارمغان اورده و گفته من برای اول شدن به تنها چیزی که نیاز دارم، خودمم و حالا هیچکس نفر اول این مسابقه رو به یاد نداره ولی این تصویر توی ذهن مردم حک شده... درسهای زیادی پشتش هست که پرحرفی نمیکنم و نتیجه گیری اش رو میذارم با خودتون
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فراری میگفت همیشه اول شید چون هیچکس نفر دوم رو یادش نمیمونه
خیلی موافقم
داستان کنکوره..