هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
رمزیع؟
-
_ Reza _
وقتی دو نفر باهم زندگی مشترک تشکیل میدن وظایفی میوفته رو دوش هردوتاشون
اگ ندیدی بهتره بری ببینی که تو شرع اسلام گفته مرد وظیفشه کار کنه و خرج زنشو بده ولی زن به عنوان وظیفه اجباری نیست که کار خونه شوهرشو انجام بده ی جوری که وظیفش باشه و اگ انجام نده باید مجازات بشه ی خوبیه ک در حق شوهرش میکنه
یکم مطالعه!!!! -
فمینیست نیست
فقط به این فکر کنیم که اگه خواهرمون هم ازدواج کنه و شوهرش یسری توقعات بیجا داشته باشه و بهش حس برده بودن بده ما چه حسی پیدا میکنیم@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط به این فکر کنیم که اگه خواهرمون هم ازدواج کنه و شوهرش یسری توقعات بیجا داشته باشه و بهش حس برده بودن بده ما چه حسی پیدا میکنیم
بارش حق
-
تربیت بچه باید هردوتا باهم انجام بدن
ولی ایشون ی جوری گفت انگار کلفت میگیره
این چ طرز فکریه
اقایون نسبتا محترم بدونین وقتی ی دختری میگیرین اون دختر تو خونه خودش ناز داشته همه دورش گشتن و..
آفریده نشده بیاد کلفتی خونه شما رو بکنه -
SiliS جنگ شد؟
ینی چی من داشتم مهمون داری میکردم -
زن سالاری
-
-
ب درک
#تودلی
-
@xanom
من با اینم موافق نیستم
بنظرم خوبه که هردو فرد حس مسئولیت داشته باشن درکنار هم بیرون کار کنن باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه و اینکه هردو تو کارای خونه کمک کنن
فصل ۸ زیست ۳ دزمزپد رفتارشناسی حیوانات خوندیم
کبوتر خانگی هردو فرد هزینه های تولید مثلی برابری میدادن هردو هم حق انتخاب جفت داشتن
ولی
طاووس ماده انتخاب جفت میکرد و طاووس نر فقط از زاده ها مراقبت میکرد و غذا تهیه میکرد همه هزینه ها و محبت ها گردن ماده بود@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@xanom
من با اینم موافق نیستم
بنظرم خوبه که هردو فرد حس مسئولیت داشته باشن درکنار هم بیرون کار کنن باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه و اینکه هردو تو کارای خونه کمک کنن
فصل ۸ زیست ۳ دزمزپد رفتارشناسی حیوانات خوندیم
کبوتر خانگی هردو فرد هزینه های تولید مثلی برابری میدادن هردو هم حق انتخاب جفت داشتن
ولی
طاووس ماده انتخاب جفت میکرد و طاووس نر فقط از زاده ها مراقبت میکرد و غذا تهیه میکرد همه هزینه ها و محبت ها گردن ماده بودخیلی جالبه ک با حیوون مقایسمون میکنی
خودِ خدا میدونه چی به صلاحمونه
وگرنه میگف برین شبی حیوونا زندگی کنین -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زن سالاری
نه زن سالاری نه مرد سالاری
همیشه افراط و تفریط خوب نیست
حد میانه -
بازم یه چی گفتم شما رو سرگرم کردم
ایول پسر -
_ Reza _ از شما بعید بود همشهری
-
پرستو بابایی نه بابا صدای پرواز نمیشنوم