هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
_ Reza _ 
 وقتی دو نفر باهم زندگی مشترک تشکیل میدن وظایفی میوفته رو دوش هردوتاشون
 اگ ندیدی بهتره بری ببینی که تو شرع اسلام گفته مرد وظیفشه کار کنه و خرج زنشو بده ولی زن به عنوان وظیفه اجباری نیست که کار خونه شوهرشو انجام بده ی جوری که وظیفش باشه و اگ انجام نده باید مجازات بشه ی خوبیه ک در حق شوهرش میکنه
 یکم مطالعه!!!!
- 
فمینیست نیست 
 فقط به این فکر کنیم که اگه خواهرمون هم ازدواج کنه و شوهرش یسری توقعات بیجا داشته باشه و بهش حس برده بودن بده ما چه حسی پیدا میکنیم@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: فقط به این فکر کنیم که اگه خواهرمون هم ازدواج کنه و شوهرش یسری توقعات بیجا داشته باشه و بهش حس برده بودن بده ما چه حسی پیدا میکنیم بارش حق 
- 
تربیت بچه باید هردوتا باهم انجام بدن 
 ولی ایشون ی جوری گفت انگار کلفت میگیره
 این چ طرز فکریه
 اقایون نسبتا محترم بدونین وقتی ی دختری میگیرین اون دختر تو خونه خودش ناز داشته همه دورش گشتن و..
 آفریده نشده بیاد کلفتی خونه شما رو بکنه
- 
- 
ب درک #تودلی 
- 
@xanom 
 من با اینم موافق نیستم
 بنظرم خوبه که هردو فرد حس مسئولیت داشته باشن درکنار هم بیرون کار کنن باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه و اینکه هردو تو کارای خونه کمک کنن
 فصل ۸ زیست ۳ دزمزپد رفتارشناسی حیوانات خوندیم
 کبوتر خانگی هردو فرد هزینه های تولید مثلی برابری میدادن هردو هم حق انتخاب جفت داشتن
 ولی
 طاووس ماده انتخاب جفت میکرد و طاووس نر فقط از زاده ها مراقبت میکرد و غذا تهیه میکرد همه هزینه ها و محبت ها گردن ماده بود@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @xanom 
 من با اینم موافق نیستم
 بنظرم خوبه که هردو فرد حس مسئولیت داشته باشن درکنار هم بیرون کار کنن باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه و اینکه هردو تو کارای خونه کمک کنن
 فصل ۸ زیست ۳ دزمزپد رفتارشناسی حیوانات خوندیم
 کبوتر خانگی هردو فرد هزینه های تولید مثلی برابری میدادن هردو هم حق انتخاب جفت داشتن
 ولی
 طاووس ماده انتخاب جفت میکرد و طاووس نر فقط از زاده ها مراقبت میکرد و غذا تهیه میکرد همه هزینه ها و محبت ها گردن ماده بودخیلی جالبه ک با حیوون مقایسمون میکنی  
 خودِ خدا میدونه چی به صلاحمونه
 وگرنه میگف برین شبی حیوونا زندگی کنین
- 
دوستان با صلواتی بر محمد این بحث رو تموم کنین انشاالله 
- 
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: زن سالاری نه زن سالاری نه مرد سالاری 
 همیشه افراط و تفریط خوب نیست
 حد میانه
- 
بازم یه چی گفتم شما رو سرگرم کردم 
 ایول پسر
- 
_ Reza _ از شما بعید بود همشهری 
- 
پرستو بابایی نه بابا صدای پرواز نمیشنوم 
- 
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: دوستان با صلواتی بر محمد این بحث رو تموم کنین انشاالله 

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️