هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این همونی بود در مورد هم راستا بودن باهم بحث کردیم
پرستو بابایی ...اعی خدا مردم
قشنگ معلومه کنکور بهش فشار میاره
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این همونی بود در مورد هم راستا بودن باهم بحث کردیم
پرستو بابایی ...اعی خدا مردم
قشنگ معلومه کنکور بهش فشار میاره
ععع همونی که قبلش اومدم پیویت گفتم پروف اینو نگاه
-
https://www.namasha.com/v/7hBFdUMH
زجهههه بزنمممم دیمن فارسی بلدهههههههههههههههیازدتشذزاشرذطنشمسدزتشدتسذشثل -
Hhh Hh
سلامم. خوبیی؟
تو واقعیت انقدرررر محتاط بودم که خسته شدم
از ۲۰۰ متر مونده به چهار راه راهنمابزن اینورو بپا اونورو بپا چپو ببین راستو ببین. سرعت کم کن. دیگه زدم به سیم آخر -
خب تازگیا تو گوشیم یه ماشین بازی نصب کردم و فقط گاز میدم میزنم به ماشینا. تیرای چراغ برقو میندازم زمین. میرم تو سبزه ها. مورد بوده هم خودم چپ کردم هم اون یکی ماشینه رو چپه کردم. منتظر موندم ببینم مثل جی تی ای پیاده میشه اتفاقی می افته یا نه. رانندشو یه جوری تافت زده بودن که حتی جابجا هم نشد. انتظاراتم زیاد بود
فقط خودم میتونم از ماشین پیاده شم. تازه یه بارم لب اتوبان درو باز کردم از پل پرت شدم پایین. ولی هیچیش نشد -
خب تازگیا تو گوشیم یه ماشین بازی نصب کردم و فقط گاز میدم میزنم به ماشینا. تیرای چراغ برقو میندازم زمین. میرم تو سبزه ها. مورد بوده هم خودم چپ کردم هم اون یکی ماشینه رو چپه کردم. منتظر موندم ببینم مثل جی تی ای پیاده میشه اتفاقی می افته یا نه. رانندشو یه جوری تافت زده بودن که حتی جابجا هم نشد. انتظاراتم زیاد بود
فقط خودم میتونم از ماشین پیاده شم. تازه یه بارم لب اتوبان درو باز کردم از پل پرت شدم پایین. ولی هیچیش نشدMehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط خودم میتونم از ماشین پیاده شم. تازه یه بارم لب اتوبان درو باز کردم از پل پرت شدم پایین. ولی هیچیش نشدمن یه بازی داشتم رانندگی یاد میاد
پارک دوبل میزدم
دکتر درایو همچین چیزی بود -
فردا میرم خونه خودمون ((((((((((((:
#تودلی
-
https://www.namasha.com/v/7hBFdUMH
زجهههه بزنمممم دیمن فارسی بلدهههههههههههههههیازدتشذزاشرذطنشمسدزتشدتسذشثل -
-
بریم که تعریف کنیم
فکر میکردم اصلا جلسه اولی نمیذاره خودم با ماشین حرکت کنم
خودشم اولش گفت اگه وقت شد یه دور کوچیک هم شاید زدیم
داشت از توضیحات خیلی مقدماتی شروع میکرد منم برای اینکه حوصلم سر نره جلوتر جوابشو میدادم که بدونه در این حد بلدم کمی
در کمال تعجب بعد چند دقیقه شروع به حرکت کردیم
همه چیز خوب بود دنده معکوس ، گرفتن دست اندازا ، فقط پیچا یا کم فرمون میچرخوندم یا زیاد که اونم بعد ۲ تا پیچ سومی یاد گرفتم چجوری فرمون تنظیم کنم و چند دفعه پارک کردن تمرین کردم و وی اینجا اولین سوتیشو داد وقتی توقف کامل کردیم نمیدونستم باید ماشین خلاص بشه بعد کلاچ رها کنم و یهویی رها کردم و خاموش کردمرفتیم یه منطقه از شهر که دنده سه برم و رکورد سرعتمم ۵۵km/hشد ، اون منطقه یه خورده شلوغ تر بود و بعضی ملت اصلا راه نمیدادن دیگه از اونجا هم یک عدد دنده عقب رفتیم...
خب حالا خدا مونده اون چقدر تمرکز و کلاچ گرفته ولی شایدم نمیگرفته
جالب بود ، خب جلسات اول شماها چطور بوده
Akito چیچک Mehrsa 14 @و بقیه دوستانی که کلاس گواهینامه دارند
استرس داشتم ولی فکر میکردم بدتر این حرفا باشه و بیشتر گند بزنم ، راستی یادم رفت بگم همونجا که دنده سه بودم و ملت راه نمیدادن چند بار خودش فرمون میگرفت@Silver-ek جلسه اولم فکر کنم تعریف کردم...
راستی کسی(آموزشگاه یا بقیه هنرجو ها یا مربیا) ازت پرسید نگو با ۵۵ تا رفتی یا جلسه اول نشستی پشت فرمون
چون اصولا اجازه نداری بیشتر از ۳۰ تا یا ۴۰ تا بری، و ممکنه برا مربی شر بشع...
خب جلسه اول خودم
اولش ازم پرسید چقدرایی رانندگی بلدی؟منم گفتم یه چندباری پشت فرمون نشستم، ولی سه ماهی هست رانندگی نکردم، اونم گفت خب هیچی پس از اول باید شروع کنی
اول رفت یه کوچه خلوت، به محض اینکه پوشه ام رو دید(آموزشگاه بهم اون پوشه رو داده بود) ۲۰ دقیقه غر زد که چرا پوشته ات اینجوریه، انگار از دهن سگ در آوردن، ۶ میلیون هزینه میدی بهشون اونوقت یه پوشه ۱۰ تومنی بهت نمیدن و ...
بعد از اونم یه سری اصول مقدماتی گفت
مثلا اولین چیزی که گفت این بود که اتوبوس خط واحد دیدی پارک کرده، یکم بیشتر ازش فاصله بگیر
بعدش راجع به اینکه از پشت ماشین حرکت کنی و اول دستت راستت بذاری رو فرمون بعد پاهات بیاری داخل و ... توضیح داد
بعدش حرکت کردیم رفتیم یه جای پهن و خلوت، گفت بشین پشت فرمون ببینم چطوریایی
بعدش که یکم رانندگی کردم گفت ممد تو که بلدیبرو آموزشگاه بگو گواهینامه تو بدن
البته اینارو همینجوری میگفت چون بارها خودش فرمون گرفت دست و کلی از دست انداز هارو(فقط جلسه اول) خودش ترمز میزد
ولی درکل حال کرده بود
همش هم با سرعت ۲۰ تا اینور ور اونور میرفتیم
جاده اصلی خیلی نرفتیم، بخاطر اینکه اگه افسر راهنمایی رانندگی ببینه گیر میده که این هنرجو جلسه اولشه نباید بیاد خیابون اصلی... -
(( در پناه تو ))
دلم یه خونه این شکلی میخواد
از این خونه ها که حوض دارن -
Hhh Hh نهه ولی یبار دو سه سال پیش توی پینترست دیدمممم حرف زد پیداش کردم میفرستم
-
وای دیمن
-
فقط خودم میتونم از ماشین پیاده شم. تازه یه بارم لب اتوبان درو باز کردم از پل پرت شدم پایین. ولی هیچیش نشد -
چرا نوکش کجه؟ -
@Silver-ek جلسه اولم فکر کنم تعریف کردم...
راستی کسی(آموزشگاه یا بقیه هنرجو ها یا مربیا) ازت پرسید نگو با ۵۵ تا رفتی یا جلسه اول نشستی پشت فرمون
چون اصولا اجازه نداری بیشتر از ۳۰ تا یا ۴۰ تا بری، و ممکنه برا مربی شر بشع...
خب جلسه اول خودم
اولش ازم پرسید چقدرایی رانندگی بلدی؟منم گفتم یه چندباری پشت فرمون نشستم، ولی سه ماهی هست رانندگی نکردم، اونم گفت خب هیچی پس از اول باید شروع کنی
اول رفت یه کوچه خلوت، به محض اینکه پوشه ام رو دید(آموزشگاه بهم اون پوشه رو داده بود) ۲۰ دقیقه غر زد که چرا پوشته ات اینجوریه، انگار از دهن سگ در آوردن، ۶ میلیون هزینه میدی بهشون اونوقت یه پوشه ۱۰ تومنی بهت نمیدن و ...
بعد از اونم یه سری اصول مقدماتی گفت
مثلا اولین چیزی که گفت این بود که اتوبوس خط واحد دیدی پارک کرده، یکم بیشتر ازش فاصله بگیر
بعدش راجع به اینکه از پشت ماشین حرکت کنی و اول دستت راستت بذاری رو فرمون بعد پاهات بیاری داخل و ... توضیح داد
بعدش حرکت کردیم رفتیم یه جای پهن و خلوت، گفت بشین پشت فرمون ببینم چطوریایی
بعدش که یکم رانندگی کردم گفت ممد تو که بلدیبرو آموزشگاه بگو گواهینامه تو بدن
البته اینارو همینجوری میگفت چون بارها خودش فرمون گرفت دست و کلی از دست انداز هارو(فقط جلسه اول) خودش ترمز میزد
ولی درکل حال کرده بود
همش هم با سرعت ۲۰ تا اینور ور اونور میرفتیم
جاده اصلی خیلی نرفتیم، بخاطر اینکه اگه افسر راهنمایی رانندگی ببینه گیر میده که این هنرجو جلسه اولشه نباید بیاد خیابون اصلی...Akito اینم بگو ک اول فکر میکرد خیلی پولداری
-
@Sally اینا زندگی میکنن🥲
-
Zahra2020 ایول ازتون خوشم اومد خاطراتمو با دقت میخونین
اون فکر کنم جلسه دوم به بعد میگفت...
اخراش هم فهمیدم کلا تیکه کلامش اینه
مثلا میخواست مشخصات یه مربیه به یه نفر بگه، میگفت قد بلندی داره و قیافشم مثل این پولداراست