هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh سلام
راستی میگم از جاهایی که تابلو نداره ولی دور زدن ممنوعه چیزی میدونین؟
مثلا داخل کوچه(دو طرفه) با هر طول و عرضی، دور زدن مجازه؟(یه چیزی یادمه که تا ۱۵ متری تقاطع یا پیچ، حق دور زدن نداریم)
راستی این ۱۵ مترا رو چجوری تشخیص میدین؟ معادل با چندتا ماشین میشه؟
مچکر -
@Silver-ek جلسه اولم فکر کنم تعریف کردم...
راستی کسی(آموزشگاه یا بقیه هنرجو ها یا مربیا) ازت پرسید نگو با ۵۵ تا رفتی یا جلسه اول نشستی پشت فرمون
چون اصولا اجازه نداری بیشتر از ۳۰ تا یا ۴۰ تا بری، و ممکنه برا مربی شر بشع...
خب جلسه اول خودم
اولش ازم پرسید چقدرایی رانندگی بلدی؟منم گفتم یه چندباری پشت فرمون نشستم، ولی سه ماهی هست رانندگی نکردم، اونم گفت خب هیچی پس از اول باید شروع کنی
اول رفت یه کوچه خلوت، به محض اینکه پوشه ام رو دید(آموزشگاه بهم اون پوشه رو داده بود) ۲۰ دقیقه غر زد که چرا پوشته ات اینجوریه، انگار از دهن سگ در آوردن، ۶ میلیون هزینه میدی بهشون اونوقت یه پوشه ۱۰ تومنی بهت نمیدن و ...
بعد از اونم یه سری اصول مقدماتی گفت
مثلا اولین چیزی که گفت این بود که اتوبوس خط واحد دیدی پارک کرده، یکم بیشتر ازش فاصله بگیر
بعدش راجع به اینکه از پشت ماشین حرکت کنی و اول دستت راستت بذاری رو فرمون بعد پاهات بیاری داخل و ... توضیح داد
بعدش حرکت کردیم رفتیم یه جای پهن و خلوت، گفت بشین پشت فرمون ببینم چطوریایی
بعدش که یکم رانندگی کردم گفت ممد تو که بلدیبرو آموزشگاه بگو گواهینامه تو بدن
البته اینارو همینجوری میگفت چون بارها خودش فرمون گرفت دست و کلی از دست انداز هارو(فقط جلسه اول) خودش ترمز میزد
ولی درکل حال کرده بود
همش هم با سرعت ۲۰ تا اینور ور اونور میرفتیم
جاده اصلی خیلی نرفتیم، بخاطر اینکه اگه افسر راهنمایی رانندگی ببینه گیر میده که این هنرجو جلسه اولشه نباید بیاد خیابون اصلی...Akito میدونی چیه وقتی بهم حرکت اینارو توضیح داد
گفت کلاچ تا نصفه بگیر ۴-۵ ثانیه حرکت کن بعد برو دید خاموش نمیکنم
شاید بخاطر این گذاشت تا دنده سه هم جلسه اول برم ، اونجا که شلوغ تر بود خودش چند بار فرمونم از دستم گرفتمثل رانندگی عادی بود بوق میزدن بهشون راه بدم یا یهویی از جلو ماشین رد میشدن :// و اینجوری نبود بهم راه بدن هیچی دیگه
اونجا هم که تا ۵۵ اینا رفتم چون لاینا خلوت تر شده بود
-
دیدمت
-
همه دارین راجب رانندگی حرف می زنین
-
عااحححححح
-
حس تنهایی خیلی بده.
-
اگ پلیس کنارت نشسته یا هر کسی که داره بهت رانندگی یاد میده بهت گفت دور بزن تو بهش بگو آقای محترم من قبلا دورامو زدم الان عاقل شدم(((:
-
Hhh Hh سلام
راستی میگم از جاهایی که تابلو نداره ولی دور زدن ممنوعه چیزی میدونین؟
مثلا داخل کوچه(دو طرفه) با هر طول و عرضی، دور زدن مجازه؟(یه چیزی یادمه که تا ۱۵ متری تقاطع یا پیچ، حق دور زدن نداریم)
راستی این ۱۵ مترا رو چجوری تشخیص میدین؟ معادل با چندتا ماشین میشه؟
مچکر -
می دونی اینطوریه که از تنهاییت بدت میاد و دوست داری تنها باشی؟یو نو؟
-
هوم
-
Blue28 بهترین حس دنیاست
-
Zahra2020 من دوستش ندارم
-
خدافظ
-
Anzw 18 ...هستی ؟! خوبی ؟!
-
چرا یهو اینطور حرف زدم/: