هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
CpR
معرفی میکنید جناب؟
بلیAlireza Varamanzar قبلا اکانتم
Dr mahh -
SiliS سلام مرد
Alireza Varamanzar سلامی به پهنای زندگی
-
-
Akito سلام خوبی چند تا نکته
افسرا اینجورین که یهویی یجا که پارک ممنوعه بهت میگن پارک کن یا یجا ورود ممنوع یا توقف ممنوع بهت میگن توقف کن ، اگه نگی ممنوعه ردت میکنن حالا میخوای خیلی قشنگ پارک کن یا توقف کن...
به اینکه صدا موتور ماشینو خیلی در نیاری گیر میدن ، اگه خوب بین کلاچ و دنده و ترمز و گاز ببینه تسلط داری از اشتباه هاتت میگذره بذار بفهمه روی این پدالا مسلطی ، این ربطی نداره که روندت چقدر خوب بوده یا نه چه وقتی تموم شد و باید پیاده میشدی چه حین حرکت چه شروع حرکت روی خاموش کردن حساسن ، اگه وقت داری برو از این سایتا که جزوه آیین نامه اینا میذارن یا گروه ها و کانالا تجربیات بقیه راجب رد شدن بخون که اونارو انجام ندی -
121
121 -
Akito سلام خوبی چند تا نکته
افسرا اینجورین که یهویی یجا که پارک ممنوعه بهت میگن پارک کن یا یجا ورود ممنوع یا توقف ممنوع بهت میگن توقف کن ، اگه نگی ممنوعه ردت میکنن حالا میخوای خیلی قشنگ پارک کن یا توقف کن...
به اینکه صدا موتور ماشینو خیلی در نیاری گیر میدن ، اگه خوب بین کلاچ و دنده و ترمز و گاز ببینه تسلط داری از اشتباه هاتت میگذره بذار بفهمه روی این پدالا مسلطی ، این ربطی نداره که روندت چقدر خوب بوده یا نه چه وقتی تموم شد و باید پیاده میشدی چه حین حرکت چه شروع حرکت روی خاموش کردن حساسن ، اگه وقت داری برو از این سایتا که جزوه آیین نامه اینا میذارن یا گروه ها و کانالا تجربیات بقیه راجب رد شدن بخون که اونارو انجام ندی@Silver-ek سلام
اوکی ممنونم
آره جاهایی که پارک ممنوعه رو میشناسم
تسلطم هم خوبه رو ماشین
ایشالا که همین دفعه اول قبولم -
@AmirBarsam
خداروشکر که خوبی
حال من چنان تعریفی نداره -
موندم برم یا نه
مامان و بابا و داداشم میخوان برن
اگه بمونم دق میکنم
ولی شرایط جور نیست -
خب ۲۰ دقیقه زودتر رسیدم محل آزمون
ایشالا که خیره -
ولی این حجم از خلوت بودن داره نگرانم میکنه
هیچکس نیست اینجا... -
احیانا نباید چار نفر دیگه هم ببینم که پوشه به دست تو خیابون منتظرن؟
-
وقتی دهم بودم با خودم فکر می کردم وقتی یه دانشجوی پزشکی باشی دیگه هیچ غمی نداری
الان که یادم می افته می بینم چقدر طرز فکرم عجیب بودهپرستو بابایی واقعا اگه عاشق رشته هامون بودیم باید از دهم کم کم لذتمون از مسیر بیشتر میشد ، درسایی که دوست داشتی رو داشتی دبیرستان میخوندی ، دانشگاه هم که دیگه میری داخل قلب رشته ای که عاشقی و تخصصی میخونیش ، وقتی دوستش داری نمیگی طولانیه سخته باید از کنکورمم بیشتر بخونم غر زدنی نیست.. چون تو عاشق این رشته بودی و کلی فراتر از رشته ات هم میری یاد میگیری
خب اون زندگیه ، حالا میخواد پول باشه یا نباشه
دبیرستان زجر بکشی دانشگاه زجر بکشی از این مسیر لذت نبری داخل شغلتم زجر میکشی چون هیچ وقت دوستش نداشتی خب عمر و جوونیت تموم شد حالا وقتی به پول میرسی که دیگه جوونی ای نداری
اونایی برد دادن که نه نهم براشون مهم بود نه الان که کدوم رشته خوبه کدوم بد این براشون مهم بود کجا حالش خوبه -
خب یه ربع دیگه باید آزمون شروع شه...