هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
صندلی رو آورد تو حلقم
منم چیزی نگفتم
دختره ی بی درک
#تودلی -
همه مشهد بودن و هستن
فقط با ما مشکل داشتنزهرا بنده خدا 2 من شنیدم دوره شمال هم تاحالا برگزار شده🥲
-
زهرا بنده خدا 2 پس دوره ی تهران و رفتید
من سال ۱۴۰۱ رفتم مشهد بودیم همزمان شد با محرم عالی بودددد واقعا 🥲🥲@jahad-20
چقد خوب 🥺
فک میکنم خانم زینب سیری هم با شما بودن(از بچه های انجمن بودن اگه یادتون باشه، خیلی وقته اینجا سر نمیزنن)
پس حسابی دلتون پیش امام رضا جامونده( : -
Alireza Varamanzar شکر شماچطوری؟
JuDi من عالیییییییییییییییییییییییی
خیلی ممنونم که برام وقت میزارین و جواب پیامای منو میدین🥲🥲حال دلتون چطوره
خداقوت
معرفی نمیکنید؟🥲 -
همین الان یه کلیپ دیدم نوشته بود
آرامش
هنر نپرداختن به مسائلی است
که حل کردنش سهم خداستفَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ
صبر کن که وعدهی خدا حق است.سوره روم، آیه ۶۰
راست میگه=)))
-
@jahad-20 اها خیلی ممنون اره تعریف ش شنیدم هنوز نرفتم دانشگاه ان شاء الله در آینده بتونم شرکت کنم
و راهیان نور اونم تا حالا نرفتم -
jahad_121 منابع زیادی هست، به نظرم freecodecamp، Coursera و w3schools گزینه های خوبی هستن
البته بعضی از آموزش های غیر رایگان انگلیسی هستن که کیفیت خوبی دارن(از جاهای مختلف)، ولی خب رایگان نیستن و ماهم تحریمیم و نمیتونم پرداختی انجام بدیم، اگه برای بحث گیمینگ میخواید یاد بگیرید یه سایت فارسی هست به اسم سافت ساز که توی حوزه های مختلف این آموزشا رو میزاره روی سایت، اشتراکیه سایتش، میتونید یه بار بگیرید هرچی میخاید دانلود کنید توی اون بازه. هرچند شاید یه چیزای دیگه هم باشه روی سایت ولی بیشتر بحث گیم و کارای سه بعدیه، یه نگاه به نظرم بندازید شاید علاقه مند شدید. -
jahad_121 منابع زیادی هست، به نظرم freecodecamp، Coursera و w3schools گزینه های خوبی هستن
البته بعضی از آموزش های غیر رایگان انگلیسی هستن که کیفیت خوبی دارن(از جاهای مختلف)، ولی خب رایگان نیستن و ماهم تحریمیم و نمیتونم پرداختی انجام بدیم، اگه برای بحث گیمینگ میخواید یاد بگیرید یه سایت فارسی هست به اسم سافت ساز که توی حوزه های مختلف این آموزشا رو میزاره روی سایت، اشتراکیه سایتش، میتونید یه بار بگیرید هرچی میخاید دانلود کنید توی اون بازه. هرچند شاید یه چیزای دیگه هم باشه روی سایت ولی بیشتر بحث گیم و کارای سه بعدیه، یه نگاه به نظرم بندازید شاید علاقه مند شدید. -
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پسرعمه ام ۱۹۸ قدشه
ولی مثل اون عکسه که فرستادم عضله نداره و ۱۸ سالش هم نیست
-
@Comrade_Bayat سلام
شما جا که آموزشی خوبی داشته باشه برای برنامه نویسی می دونید؟ سایت که اموزش بده و کاربردی تدریس کنه. -
زهرا بنده خدا 2 من شنیدم دوره شمال هم تاحالا برگزار شده🥲
@jahad-20
نمیدونم والا
تهران هم انصافا خوب بود...
خیلی خوب بود...
مسئول دورهی شما هم آقای طونی و راسخی بودن؟
و خانم ناصری فک میکنم؟ -
@jahad-20
چقد خوب 🥺
فک میکنم خانم زینب سیری هم با شما بودن(از بچه های انجمن بودن اگه یادتون باشه، خیلی وقته اینجا سر نمیزنن)
پس حسابی دلتون پیش امام رضا جامونده( :زهرا بنده خدا 2 آره یادمه جز بچه های انجمن بودند
ولی خب نمیدونستم اون سال اومدن 🥲
خیلی
من یادمه بعد از طرح رفتم حرم انقد بغض کردم خاطرات حرم رفتن ها با دوستان و یادم میومد 🥲 -
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پسرعمه ام ۱۹۸ قدشه
ولی مثل اون عکسه که فرستادم عضله نداره و ۱۸ سالش هم نیست
-
@jahad-20
نمیدونم والا
تهران هم انصافا خوب بود...
خیلی خوب بود...
مسئول دورهی شما هم آقای طونی و راسخی بودن؟
و خانم ناصری فک میکنم؟زهرا بنده خدا 2 خانم ناصری آشنا ان
ولی فقط آقای طونی رو یادمه
اونم با یه خاطره ی خوب و خنده دار ازشون