هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2 یادمه امتحان دو تا از کتابا روزهای تعطیل کلاس بود رفتیم حرم تو شلوغی حرم خوندیم(:
واقعا شاید من اون چهل روز حواس پرت بودم خوب مفاهیم و دنبال نکردم اما باز با همین وجود بهترین دوران زندگیم ودانشجوییم بود@jahad-20
چه حس و حال قشنگی بوده( : -
تو طول روز اونقدر فک میکنم که نزدکیه مغزم منفجر بشه
#تودلی -
@jahad-20
چه خاطرهای؟زهرا بنده خدا 2 این بنده خدا روز افتتاحیه میخواست حرف بزنه مجری اومد معرفیش کنه گفت جناب اقای فلانی طونی( اسم برادرشونو گفت) بعد اقای طونی اومدن میکروفون و گرفتن گفتن ایشون که معرفی کردید برادر منه من دکتر حامدم
بعد ما با بچه ها متوجه حرفای مجری نشده بودیم که فامیل ایشون رو بفهمیم و از اون به بعد بین بچه ها جا افتادن به اسم دکتر حامد🥲
خدا مارو ببخشه -
ولی دوبله چیزیه که منو هیجان زده میکنه
#تودلی -
jahad_121 ان شاءالله ان شاءالله حتمااااا برید
راهیان نورم ان شاءالله رفتید دانشگاه با کاروان های دانشگاه برید@jahad-20
-
@jahad-20
چه حس و حال قشنگی بوده( :زهرا بنده خدا 2 خیلی زیاد
کاش میشد دوباره تکرار شه
کاش میتونستم خادم شم امسال 🥲 -
فقط اونجا که دوتا هم اتاقیام داشتن حرف میزدن
من جون نداشتم از رو تخت پاشم
تو گوشیم بودم
یهو راجع به یه مبحث سوال کردن
من با ذوق تمام
اومدم بچرخم که بشینم ودر مباحثات حضور فعال به عمل برسانم
چون لبهی تخت بودم تا چرخیدم افتادم زمین -
متن تست گلوری...
#تودلی -
ما بدین در نه پِیِ حشمت و جاه آمدهایم
از بد حادثه این جا به پناه آمدهایم... -
اون سال خیلییی به حال حاجی ها غصه میخوردم وقتی داشتم راهی میشدم مامانم گفت تو هم داری میری حاجی شی ها ۴۰ روز اونم پیش امام رضا
حواست باشه دیگه این چهل روز تکرار نمیشه برات(:@jahad-20
من با کلی سختی خونوادمو راضی کردم( :
چقد خوب بود همه چی... -
jahad_121 منابع زیادی هست، به نظرم freecodecamp، Coursera و w3schools گزینه های خوبی هستن
البته بعضی از آموزش های غیر رایگان انگلیسی هستن که کیفیت خوبی دارن(از جاهای مختلف)، ولی خب رایگان نیستن و ماهم تحریمیم و نمیتونم پرداختی انجام بدیم، اگه برای بحث گیمینگ میخواید یاد بگیرید یه سایت فارسی هست به اسم سافت ساز که توی حوزه های مختلف این آموزشا رو میزاره روی سایت، اشتراکیه سایتش، میتونید یه بار بگیرید هرچی میخاید دانلود کنید توی اون بازه. هرچند شاید یه چیزای دیگه هم باشه روی سایت ولی بیشتر بحث گیم و کارای سه بعدیه، یه نگاه به نظرم بندازید شاید علاقه مند شدید.@Comrade_Bayat اها خیلی ممنون
-
فقط اونجا که دوتا هم اتاقیام داشتن حرف میزدن
من جون نداشتم از رو تخت پاشم
تو گوشیم بودم
یهو راجع به یه مبحث سوال کردن
من با ذوق تمام
اومدم بچرخم که بشینم ودر مباحثات حضور فعال به عمل برسانم
چون لبهی تخت بودم تا چرخیدم افتادم زمینزهرا بنده خدا 2 آخ آخ ما هم تلفات زیاد داده بودیم
یکی از بچه ها پاش شکسته بود بعدش با همون پای شکسته از طرح راهی اربعین شد -
خدایا امشب خبری که منتظرشم بشنوم...
-
خدایا امشب خبری که منتظرشم بشنوم...
Matin Mousavi 1 ان شالله
صلوات میفرستم براتون
-
امیدوارم بشه ... لطفاً
#تودلی -
Matin Mousavi 1 ان شالله
صلوات میفرستم براتون
Zahra2020 خیلی ممون