هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صبحانه فقط چای بیسکویت
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه دفعه الان به سرم زد کاش این رشته رو نمی اومدم
اگر همون هنر رو میرفتم الان ادم شاد تری نبود؟ -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamid-s
خدانگهدار️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 چای
-
پرستو بابایی وای چقد ملت باکلاسن من نهایتش بتونم یه لیوان شیر بخورم تا سر و صدا بقیه رو بیدار نکنه
🦯
نوش جانĀlbā در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی وای چقد ملت باکلاسن من نهایتش بتونم یه لیوان شیر بخورم تا سر و صدا بقیه رو بیدار نکنه
🦯
نوش جاناگه با پاستا خوردن باکلاس محسوب میشم پس این با کلاسی برای شما
-
من گاهی اوقات عادت دارم نصف شبی پاستا می خورم
#معده عصبینوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من گاهی اوقات عادت دارم نصف شبی پاستا می خورم
#معده عصبیبعد منم خربزمو خواهرم خورده نمیدونم چی بخورم
-
Ālbā در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
🦯
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
پرستو بابایی این منم ساعت ۶ صبح ک صبحانه چی بخورم چون متنفرم از پنیر و مربا و شیره
Zahra2020
مثلا داری فکر می کنی که چی بخوری
چقدر مناسبش بود -
🦯
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی پرسی از ارزوی قشنگتون
-
Sachli یکی از دوستام یه عکسی برام فرستاد و گرسنگیم فزونی یافت(حوصلم نکشید شام بخورم و الان به شدت گرسنم و همه خوابن و کسی نیست بهم چیزی بده
)، خلاصه چون من به برابری اعتقاد دارم گفتم چند تا عکس بفرستم بچه ها هم مثل من گرسنه بشن
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat بله بله شما از نیت خوبتون بود قطعا
-
Zahra2020
مثلا داری فکر می کنی که چی بخوری
چقدر مناسبش بوددانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی بخدا سال کنکور چالشم همین بود
-
🦯
نوش جاننوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهĀlbā در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
🦯
نوش جانشما شیر توخونتون دارین؟
-
پرستو بابایی پرسی از ارزوی قشنگتون
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این عذاب وجدان رو از کی ب ارث بردم؟
خدا بگم چیکارش کنه
#تودلی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا شکرت=)))
-
🦯
نوش جانشما شیر توخونتون دارین؟
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam چرا یبارم که شده برای برنده شدن تو یه بحث تلاش نمیکنی؟