هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sachli رفتی ۱۵ روز بعد اومدی
️
الان خوبم اونموقع اینجوری بود
سعی کردم هردو باشه
بروخداروشکر کن غمگین تو سیل و طوفان نیستی
️
گفتی بیمارستانم گفتم براچی@Masoumeh-sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli رفتی ۱۵ روز بعد اومدی
️
الان خوبم اونموقع اینجوری بود
سعی کردم هردو باشه
بروخداروشکر کن غمگین تو سیل و طوفان نیستی
️
گفتی بیمارستانم گفتم براچیها دیدی
عه؟ خب پس خداروشکر
متاسفم برات
ها حتما باید برم یه دو رکعت نماز شکر بخونم
یادم نیست حقیقتا
هااا فکرکنم اون شبی بود که برای چکاپ داداشم رفته بودیم بیمارستان -
Zahra2020
تو نکن ،باشه؟پرستو بابایی هعی ...
-
پرستو بابایی هعی ...
Zahra2020
هی نگو هعیی
بیا اون ور هعیی -
Zahra2020
هی نگو هعیی
بیا اون ور هعییپرستو بابایی هعی باش
-
-
Sachli
متاسفانه خیر(خیلی کم پیش میاد؛عادت نداریم نصف شب گشنمون میشه)
ولی ایده ی خوبیه
البته میخوام تا آخر هفته یه کم آدم باشمزهرا بنده خدا 2 چقدر عجیبه
یعنی میخوای بگی سوپم غذا نمیدونین؟
ها بابا درنقش مادر خانواده دربیا و بهشون نون پنیر بده
از خداشونم باشه -
Sachli ..رقیه تا من میام دست ب سیستم انجمن نزن
-
-
-
@Hamid-s من سر اعلام نتایج نمره های نهایی بالاترین حد عدالتو دیدم
دیگه واقعا تراز تیر زیاد شگفت زده ام نکردSachli ما سپر طلایی داریم دیگ
-
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و کلا اگر ماجرا و موضوع ش خیلی خوب باشه و فیلم خوب در اومده باشه ارزش داره دوباره دیده بشه
دقیقا، حالا برای من هری پاتر و زنان کوچک جوری بود که چندین بار دیدمشون
تو چه فیلمی برات اینجوری بوده؟اره یک سری ها هست فکر کنم اسمش فیلماز بود یک این طوری چیزی
یکی هم قبلا بود ولی نصبش مشکل داره
یادمه یک فیلم درباره شطرنج رو اونجا دیدم جالب بودولی خب فکرکنم این نرم افزار خیلی جا رو گوشی بگیره، نه؟
واقعا اینگار خودمون جای شخصیت های داستانیم و این خصوصا داخل کتاب ها صوتی بهتر صورت می گیره چون خیلی بهتر صدا ها شخصیت و فضا که داستان و ماجرا داره توش رخ میده با صدا ها میشه تصور کرد
مثلا کتاب خاطرات عزت شاهای یک جاهش انقدر قوی و خوب کار کرده بودند صداشو که گوش می دادم و چشمامو می بستم انگار داشتم سینمایی می دیدمکتاب صوتیم گوش دادم هر دومدلش واقعا جذابه
مثلا وقتی که آدم سرش شلوغ باشه و کار زیاد باشه کتاب صوتی انتخاب خیلی بهتریه
ولی همینجوریم که میخونی دقیقا همین اتفاق میوفته انگار همه چی تو ذهنت شکل میگیره مثل یه فیلم
نخوندم تا حالا کتابشو، به نظرت قشنگ بود؟یک بخشش که توی زندان اوین هست رو حتی صدا گذار ها رفتند اونجا به صورتی عملی مثل یک بازیگر اجرا کردند و صدا ضبط شده خیلییی خوبه
بهش می گند نمایش سه بعدیچقدر قشنگ، من یه مدلی شنیده بودم که فقط مثلا صدای در و راه رفتن و اینارو به صحبتاشون اضافه میکنن
ساکن طبقه وسط_صدای نمونه کتاب_84041.mp4
اینو گوش کنید صدای نمونه هست
صدای دویدنه دور حوض زمین لیز حوض پر اب کت زدنه اینو اجرا کردند خود فرد داره دور حوض می دوه خیلی کار فوقالعاده تو حوزه کتاب و صداگذارینشنیده بودم تا حالا این مدلیشو، خیلی جالب بود
مرسی ازتبعد باز دوباره چون نمی خوای قبول کنی که تموم شده می ری یک جاهایش می خونی
من میرم تو اینستا و گوگل درموردش کامنت و ویدیو میبینم تجدید خاطره شه
تاحالا تو این زمینه فکر نکنم خونده باشم که ببینم چطوری هست
عه؟! امتحانش کن شاید خوشت اومد
البته تو ژانر فانتزی کم پیش میاد کسی اونقدر کتاب قویی بتونه خلق کنهاگر می تونید دوره هاش ثبت نام کنید مطالب مفیدی یاد می دند خوبه
فعلا میخواستم برم گواهینامه بگیرم و ببینم نتیجه کنکور چی میشه، الحساب یکم آرومتر بشه اوضاع میرم احتمالا
این خیلی خوبه، چه کتابیه؟
اسم کتاب اندیشه اسلامی هست
به حالت تفسیر و ایات موضوع های رو برسی کردند جمع اوری شده سخنرانی ها ماه رمضان سال 8ه و خوردی ده هشتاد سخنان رهبری و اگر اشتباه نکنم تو دانشگاه هم احتمالا این کتاب رو داریم
نکات خوبی بیان شده و از دیدگاه خوبی مورد برسی قرار گرفته ایاتاها، همین اندیشه اسلامی که توی دانشگاها تدریس میشه؟
ممنونم همچنین
️
حسابی ولی هنوز وقت ازاد داریمخواهش میکنم
️
جدا؟ پس برو بیرون همینجوری بگردSachli سلام خوب هستید؟
شرمنده من ان شاء الله شب پاسخ می دم
واقعا ببخشید نیاز به توضیح داره من کلاس دارم باید همون کتاب اندیشه اسلامی رو هم بخونم و یک سری سخنرانی و مطالب گوش بدم نکات که می خوام پیدا کنماین کتابه هم اره فکر کنم تو دانشگاه هست ولی هنوز خودم مطمئن نشدم فقط اسمش شنیدم
-
Sachli سلام خوب هستید؟
شرمنده من ان شاء الله شب پاسخ می دم
واقعا ببخشید نیاز به توضیح داره من کلاس دارم باید همون کتاب اندیشه اسلامی رو هم بخونم و یک سری سخنرانی و مطالب گوش بدم نکات که می خوام پیدا کنماین کتابه هم اره فکر کنم تو دانشگاه هست ولی هنوز خودم مطمئن نشدم فقط اسمش شنیدم
-
@Hamid-s من سر اعلام نتایج نمره های نهایی بالاترین حد عدالتو دیدم
دیگه واقعا تراز تیر زیاد شگفت زده ام نکرد -
Sachli
سوال سراسری کنکور ۷۲
در متن زیر کدام مورد به کار رفته
۱-استفهام انکاری
۲-تضاد
۳-لبخند تلخ
۴- همه موارد