هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی من بهت شب بخیر گفتم دوباره اومدم اینجا حس میکنم ب رفاقت مون خیانت شد
بیا برو تو گفتی تودلی رو گذاشتی رو بی صدا
-
Hhh Hhreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
واقعا🥲 -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی رفاقت تبدیل ب رفاقطع شد
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نمیشه من بنویسم با تایپ کردن مشکل دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
خیلی عجیبه.نتیجهای که میخواستی بگیری رو نگرفتی و این دفعه نمیتونی یقه خودتو بگیری و مثل همیشه اسلحه رو سمت خودت نشونه بگیری.چون میدونی این دفعه خودت به خودت خیانت نکردی.بهترینِ خودت بودی برای خودت.
هعیییی.ت.د
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
هی میام خیز بردارم خودمو بزنم.بعد یهو میگم هی داری چیکار میکنی؟
ت.د -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پستای خانم اچ رو لایک کنین نامردا.این همه پستاتونو لایک کرد.🫵🫵
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/3483886
اتفاقا اسم این کتابا رو خیلی شنیدم حتما مطالعه میکنم مرسی
Zahra.HD
کتابخانه نیمه شب ؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج بوس به لپ راست تو🫵🩵
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخرین کتابی که خوندم مربوط به وقتیه که کلاس شیشم بودم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🦦
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج اووووو
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
بعد فرازم اومده میگه بهترین کتابی که خوندی چی بوده اومدم بگم خاطرات یه بچه چلمن دیگه زشت بود نگفتم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج آقااا واقن کتاب باحالیه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نارنیارو خوندی؟
21783/140320