هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی آقا من یکم ذوق دانشگاه رو دارم (:
یکم ک ن خیلی
دلم میخواد استاد بیاد درس بده ماهم مشارکت کنیم تو تدریس وای وای
من آخرین بار دو سال پیش رفتم مدرسه 🥲Zahra2020
منم اتفاقا براش ذوق دارم خب دلم می خواد زودتر بفهمم چی قبول میشم کتابا رو دانلود می کنم هی -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دارم تو آتیش جهنم میسوزم ولی همچنان چایی میخورم
هوا گرمه و ما چایی می خوریم
بسوز خورشید خانم -
پرستو بابایی آقا من یکم ذوق دانشگاه رو دارم (:
یکم ک ن خیلی
دلم میخواد استاد بیاد درس بده ماهم مشارکت کنیم تو تدریس وای وای
من آخرین بار دو سال پیش رفتم مدرسه 🥲Zahra2020 مزخرفه
دانشگاه و مدرسه و کلا اینا قسمت دوستاش ره دوس دارم. با رفیقاتی لذت داره وگرنه کلا عه هرچه درس و دانشگاس زده شدم
-
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate عکس نداری ؟ عکس
عکس از باکتری و میکروب
ای جاان
اتفاقا یه عکس از هیدر باردار داشتم
ناموسا سوژه هاموSuccinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عکس از باکتری و میکروب
ای جاان
اتفاقا یه عکس از هیدر باردار داشتم
ناموسا سوژه هاموبرگااام
بفرس -
Hhh Hh سلام خوبی؟شبتبخیر
درسته هزینه ها بالاست ، و بالاتر هم میره
یکی از قسمتایی که خیلی هزینه بره رفت و امده ، که دانشگاهایی که خوابگاشون خارج دانشگاست معلوم سرویس دارن که تایم هاشم متناسب با کلاساست ، ولی به ازای هربار رفت و امدشخصی حدود هشتاد تا صدتومن به بالا هزینه میشه ، چون دانشگاه نسبتا بالای شهره و ترافیک سنگینه مخصوصا اول صبح و بعدازظهر ، یک بارون کوچولو ام ترافیک میشه بخاطر شلوغی و جمعیت ، مدارس کارمندا و .. اضافه کنی خیابون درحالت عادی شلوغه ، خیلی خوب میشه تایمتو تنظیم کنی و بعداز یکی دوماه دستت میاد.
بخش بعدی که میشه خوراک و موادغذایی ، دانشجوهای روزانه نسبت به شبانه حدود ده تا بیست تومن ارزونترین بابت هروعده میدن، و جدیدا بخشنامه اومده اقلام صبحانه یه جوری مثله کارت تخفیفدار خریداری میشه، ینی به ازای هر هفته اِن تومن شارژ میکنی و میتونی اِن برابرخریدکنی ، اما بهترین نوع صرفه جویی اینکه یه هزینه ای برای کل اتاق مصرف بشه ، نسبت به جمع خریدها انجام بشه، مثلا مادوهفته یبار از میدون ترهبار بابت میوه و سبزی خرید میکردیم خییلی بصرفه تر بود، یا اِن کیلو برنج میخریدیم و برای شام نوبتی غذا درست میکردیم(روزایی که وقت برای اشپزی بود)
سرکاررفتن هم یکی از راه های جبرانه البته باید دید واقعا جبران میکنه یا فقط خستگی داره.
ببخشید خیلی زیادحرف زدم -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate واحد کم میرسه؟
یعنی دیر انتخاب واحد میکنه و کلاس همه استاد ها پر میشه؟آره کلاس هم زیاد بدن ممکنه به یه سریا نرسه
ما خیلی زود میریم تو سایت و چند تا سیستم و دست مون تند شده
انتخاب واحد نیست برادر شکار واحد،شکاررر
و خب فقط ورودی خودتون نیستن که از بقیه ورودی ها هم کلاس رو برمیدارنSuccinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شکار واحد،شکاررر
جنگه مگه
اگه تو مهندسی هم ترم تابستونه باشه انصراف میدم:/
هیچکس حالش رو نداره، از منی که شیرازی ام چه انتظاری میره؟ -
Hhh Hh سلام خوبی؟شبتبخیر
درسته هزینه ها بالاست ، و بالاتر هم میره
یکی از قسمتایی که خیلی هزینه بره رفت و امده ، که دانشگاهایی که خوابگاشون خارج دانشگاست معلوم سرویس دارن که تایم هاشم متناسب با کلاساست ، ولی به ازای هربار رفت و امدشخصی حدود هشتاد تا صدتومن به بالا هزینه میشه ، چون دانشگاه نسبتا بالای شهره و ترافیک سنگینه مخصوصا اول صبح و بعدازظهر ، یک بارون کوچولو ام ترافیک میشه بخاطر شلوغی و جمعیت ، مدارس کارمندا و .. اضافه کنی خیابون درحالت عادی شلوغه ، خیلی خوب میشه تایمتو تنظیم کنی و بعداز یکی دوماه دستت میاد.
بخش بعدی که میشه خوراک و موادغذایی ، دانشجوهای روزانه نسبت به شبانه حدود ده تا بیست تومن ارزونترین بابت هروعده میدن، و جدیدا بخشنامه اومده اقلام صبحانه یه جوری مثله کارت تخفیفدار خریداری میشه، ینی به ازای هر هفته اِن تومن شارژ میکنی و میتونی اِن برابرخریدکنی ، اما بهترین نوع صرفه جویی اینکه یه هزینه ای برای کل اتاق مصرف بشه ، نسبت به جمع خریدها انجام بشه، مثلا مادوهفته یبار از میدون ترهبار بابت میوه و سبزی خرید میکردیم خییلی بصرفه تر بود، یا اِن کیلو برنج میخریدیم و برای شام نوبتی غذا درست میکردیم(روزایی که وقت برای اشپزی بود)
سرکاررفتن هم یکی از راه های جبرانه البته باید دید واقعا جبران میکنه یا فقط خستگی داره.
ببخشید خیلی زیادحرف زدم -
Zahra2020
منم اتفاقا براش ذوق دارم خب دلم می خواد زودتر بفهمم چی قبول میشم کتابا رو دانلود می کنم هیاین پست پاک شده! -
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate حقانی / سهروردی / بهشتی / میرداماد /قدس / ونک قزوین مزوین خارج مارج هرجا
من بعد سهروردیم
چرا اسمشو یادم رفت حالا خوبه میرم و میام
عاا قدوسی -
@Comrade_Bayat ابتکار جالبی بود یاداشت میکنم
-
-
Zahra2020 مزخرفه
دانشگاه و مدرسه و کلا اینا قسمت دوستاش ره دوس دارم. با رفیقاتی لذت داره وگرنه کلا عه هرچه درس و دانشگاس زده شدم
Matin Mousavi 1
ببخشید درسای ترم اولتونرو یادته؟
آناتومی ،فیزیولوژی پرستاری خیلی با پزشکی فرق می کنه؟ -
Zahra2020 مزخرفه
Matin Mousavi 1 این همونی بود میگفت استادان آشنان و فلان
قشنگ معلومه این ترم چند تا رو افتادی
البته شوخیه -
JuDi
خوبم
ممنون عزیز
تو خوبی=))
خوبه پس
اونقدرا هم که فکر میکردم فضایی نیست.
خیلیییی ممنون بابت توضیحاتت -