هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020
آزمایش خون هست
رگ پیدا کنند سوزنه زیاد اذیت نمی کنه نگران نباشید.من که متاسفانه به سختی رگمم پیدا می کنند
اونم تازگی روی یکی دستام یک جا مشخص پیدا کردم (یعنی برای اولین بار شیراز یک آزمایشگاه یک خانمی تونست قبلش بهش گفتم تا حالا کسی نتونسته
(وای برای سرم ها چقدر به پرستار ها می گفتم نمی تونید بزنید پشت دستم اونا قبول نمی کردند می گفتند حالا امتحان می کنیم میشه بعدم نمیشد میومدن روی پشت دستم)
دیگه ایشون رو دست راستم امتحان کرد خوردبافت چربی نشد
بعد با دقت دست چپم یک جا تونست بگیره بعد با خوشحالی گفت برو بگو اخر یکی تونست
دیگه منم جا شو به خاطرم سپردم هر وقت می رم آزمایش و یا چیزای دیگه که نیاز رگ مو پیدا کنند نشونشون می دم
هرچند برای همونم باید مهارت خوبی داشته بشند -
-
@Hamid-s
🫣 مطمئنید ؟ بچه که گول نمیزنید ؟!واییییی یادش بخیر بچه ک بودم کلاس سوم یادمه دقیق
مریض بودم بعد آمپول زدم پدربزرگم گفت الان برات کیک و آبمیوه میگیرموایییی،
-
@Comrade_Bayat
-
Zahra2020
آزمایش خون هست
رگ پیدا کنند سوزنه زیاد اذیت نمی کنه نگران نباشید.من که متاسفانه به سختی رگمم پیدا می کنند
اونم تازگی روی یکی دستام یک جا مشخص پیدا کردم (یعنی برای اولین بار شیراز یک آزمایشگاه یک خانمی تونست قبلش بهش گفتم تا حالا کسی نتونسته
(وای برای سرم ها چقدر به پرستار ها می گفتم نمی تونید بزنید پشت دستم اونا قبول نمی کردند می گفتند حالا امتحان می کنیم میشه بعدم نمیشد میومدن روی پشت دستم)
دیگه منم جا شو به خاطرم سپردم هر وقت می رم آزمایش و یا چیزای دیگه که نیاز رگ مو پیدا کنند نشونشون می دم
هرچند برای همونم باید مهارت خوبی داشته بشندjahad_121 بابا رفتم
شوخی میکنم معلوم نیست؟!
پرستار مملکت از آمپول بترسه ؟!
نزنید این حرف رو ب جامعه پرستاری بر میخوره
-
@Comrade_Bayat
بیا برو درستو بخونبچه میترسونه
-
طرف شغل آزاد داره، هیچی از درس و کنکور نمیدونه، اونوقت نشسته داره از درخواست این یارو تکواندو کاره حمایت میکنه
هعی... -
@Comrade_Bayat
سلام
بعضیا میگن برای رشته مربوط به حرفه ای که فعالیت دارن تو دانشگاه پذیرش میشن. که بنظرم دراینصورت واقعا شایستگیش رو دارن.
درغیر این صورت خیر. -
Zahra2020
آزمایش خون هست
هرچند برای همونم باید مهارت خوبی داشته بشندjahad_121 ن من خداروشکر رگام مشخصن
سیاهر گ های عزیزم -
@Comrade_Bayat درخدمتم
-
دوستان همون یاخته ای که ریزپرز زیاد داره هم بازحذب انجام میده و هم ترشح ؟
پرستو بابایی هویججج Blue28 -
Hhh Hh بله بله، مثل المپیاد ها که طرف مدال درسی داره و وارد دانشگاه میشه، ولی ایشون از رئیس جمهور خواستن که اجازه بدن در هر رشته و هر دانشگاهی که دوست دارن درس بخونن، این درخواست واقعا ترحم انگیزه!
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی ایشون از رئیس جمهور خواستن که اجازه بدن در هر رشته و هر دانشگاهی که دوست دارن درس بخونن،
الان دوباره مصاحبشون رو دیدم.
از لفظ هر رشته استفاده نشده.
گفتن رشته و دانشگاه خوب.
حالا این ابهامه واقعا. که منظورشون از این چی بوده
امیدوارم حقی ضایع نشه ...