هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نها دست درد نکنه ..وژم یاد میرم
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باز اگر طلا میگرفت حرفی
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat 🥲
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
فک میکنم همچین قانونی هست کلا
️
اونی که مدال فک میکنم جهانی بگیره میتونه تو رشتهی خودش هرچی و هرجا خواست بره
️
-
_ Reza _
️
️
زهرا بنده خدا 2 طبق قانون تا جایی که من دیدم میتونه فقط بره تربیت بدنی:
به گزارش جماران؛ شبکه دانشگاه تهران به نقل از یک مقام در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تهران نوشته است: به استناد آئین نامه اجرایی ورود قهرمانان ورزشی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی(دولتی - غیر دولتی)، دارندگان عناوین نخست تا سوم بازی های المپیک در صورت داشتن مدرک پیش دانشگاهی (یا دیپلم نظام قدیم) می توانند در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند. بر اساس آیین نامه مذکور، ایشان اگر عنوان نخست را کسب کرده بود می توانست در رشته دلخواه خویش ادامه تحصیل دهد لیکن چون حائز مقام سوم شده منحصرا می تواند در رشته تربیت بدنی ادامه تحصیل بدهد.
ولی بحث اقدامات فراقانونی هست که بعضی ها انتظار دارن.
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
محسن معتمدکیا، مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان طی پستی در شبکه اجتماعی X (توییتر) در مورد خواسته مبینا نعمتزاده، توضیح داد:
بازم معتبر نیست
ولی قابل استناد تره -
دوستان همون یاخته ای که ریزپرز زیاد داره هم بازحذب انجام میده و هم ترشح ؟
پرستو بابایی هویججج Blue28 -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دختر عجب روزی بود!
-
هرچیه منطقا هدف رشته هایی مثل پزشکی، یا شاید مهندسی و حقوق داره، هرچی که هست به هر حال یه فرد 19 سالست دیگه و به نظرم هیجانی تصمیم گرفته و همچین درخواستی کرده، مهم اینه که مقامات موافقت نکنن.
-
Hhh Hh خب ایشون هم گفتن طبق قانون میشه همچین کاری کرد، ولی بحث عجیب اینه پس چرا از رئیس جمهور درخواست کرده؟!
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده@Comrade_Bayat
درسته
شاید نمیدونسته
️
انگار تو زمینه تحصیلی دغدغه داره و براش مهمه
دیگه
خدا میدونه ...
موفق باشن️
-
_ Reza _
️
️
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 اره اخبار دیدم الان
جالب شد
-
زهرا بنده خدا 2 طبق قانون تا جایی که من دیدم میتونه فقط بره تربیت بدنی:
به گزارش جماران؛ شبکه دانشگاه تهران به نقل از یک مقام در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تهران نوشته است: به استناد آئین نامه اجرایی ورود قهرمانان ورزشی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی(دولتی - غیر دولتی)، دارندگان عناوین نخست تا سوم بازی های المپیک در صورت داشتن مدرک پیش دانشگاهی (یا دیپلم نظام قدیم) می توانند در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند. بر اساس آیین نامه مذکور، ایشان اگر عنوان نخست را کسب کرده بود می توانست در رشته دلخواه خویش ادامه تحصیل دهد لیکن چون حائز مقام سوم شده منحصرا می تواند در رشته تربیت بدنی ادامه تحصیل بدهد.
ولی بحث اقدامات فراقانونی هست که بعضی ها انتظار دارن.
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
نمیدونم والا
اخبارم یه چی گفت الان
️
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین ی چیزی میگم ناراحت نشید
ولی اگر شما بوکس رو ادامه میدادی
با ی تیر دو نشون میزدی
هم ورزش و هم رشته مورد علاقه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
121
121 -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزنید تو کار ورزش
نون تو ورزشه