هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها هرکی گفت میرید دانشگاه راحت میشید بزنید تو گوشش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها هرکی گفت میرید دانشگاه راحت میشید بزنید تو گوشش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا بقران :face_with_tears_of_joy:
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face:
کی هست ای نازخانم کوشولو ؟
اخی :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes: :grinning_face: -
https://forum.alaatv.com/topic/5877/زیست-خلاصه-بخش-ها/61
خلاصه های مفید مختصر و البته پرکاربرد
منتظر خلاصه هایی از جانب شما نیز هستیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:#تبلیغ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
معلوم ک نبود:expressionless_face: :smirking_face: :face_with_tears_of_joy: -
| ما در دنیای خود خوابیده بودیم و در خوابی که دیگران برایمان دیده بودند، به سختی بیدار شدیم.... |%(#0073ff)[دیالوگ ]
| -------------| ------------- | ------------- |_MILAD_ عالی:ok_hand_medium-light_skin_tone: :ok_hand_medium-light_skin_tone: :ok_hand_medium-light_skin_tone:
-
:confused_face: :expressionless_face: صدای قلبم گوشمو کرکرده :face_without_mouth: :confused_face: :pensive_face: :disappointed_face: :weary_face:
-
ینی از چی میتونه باشه ؟
استرس؟
فشار؟
اعصاب ؟
ینی یجوری میاد که حس میکنم پرده گوشم پاره میشه :/ -
ینی از چی میتونه باشه ؟
استرس؟
فشار؟
اعصاب ؟
ینی یجوری میاد که حس میکنم پرده گوشم پاره میشه :/ -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
آروم باش دخترسلام مدیر جونم
حس میکنم قلبم از جاش درمیاد از ترس والا
قشنگ صدای قلبم دیوونم کرده انقد تند تند میزنه و صداش میاد
سکته نکنم صلووااااااات :( -
:face_with_tears_of_joy: برطرف کننده تمامی استرس ها داره حرف میزنه :smiling_face_with_sunglasses: منبع ارامش ! :face_with_tears_of_joy: لطفا ارام باشید
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: برطرف کننده تمامی استرس ها داره حرف میزنه :smiling_face_with_sunglasses: منبع ارامش ! :face_with_tears_of_joy: لطفا ارام باشید
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: سلام خوبید؟
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: سلام خوبید؟
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نه فقط شما خوبی :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: من که همه میدونن خیلی خوبم
...
شما خوبید ؟:face_with_tears_of_joy:_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نه فقط شما خوبی :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: من که همه میدونن خیلی خوبم
...
شما خوبید ؟:face_with_tears_of_joy::frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: :frowning_face: من خوب نیستم :slightly_smiling_face:
-

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی . -
...
شما خوبید ؟:face_with_tears_of_joy::frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: :frowning_face: من خوب نیستم :slightly_smiling_face:
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نیت کنید . :face_with_tears_of_joy: من انرژی های مثبتو تو انجمن پخش میکنم :face_with_tears_of_joy: همگی اروم باشید
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نیت کنید . :face_with_tears_of_joy: من انرژی های مثبتو تو انجمن پخش میکنم :face_with_tears_of_joy: همگی اروم باشید
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ممنون :smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face:
-

-

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی .@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی .سلام از قیمت ملک و املاک سرت میشه ؟