هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

اقا دلمونو خون نکن دیگه😑😕😂
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
mrz

به طبیعت بنگر همانا ارام شوی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay زمان ثبت نام تا فردا تمدید شده ایااااااااا
ای دونت نو
ولی فک کنم وقتش تا امروز بود :) -
mrz

به طبیعت بنگر همانا ارام شوی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz

به طبیعت بنگر همانا ارام شوی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face:
-
دوستان
فعلا دیگه بریم پی کارمون
روز هاتون خوش
:waving_hand_medium-light_skin_tone: -
mrz

به طبیعت بنگر همانا ارام شوی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

پیشرو ی اهنگ دارع ک میگه؛طرف تو توهمش فک میکنه تخمه میخوره...شده این روزای من و تو:joy:
از پشت فرمون پاشو زیستت رو بگیر دس منتظرته:neutral_face: -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دارم از گشنگی سیر میشم کم کم😕
اوه چه پارا دوکسی
والله تازگیا اینطوری میشم دیگه با وجود گشنگی فراوون اصلا نمیتونم غذا بخورم😑
-

پیشرو ی اهنگ دارع ک میگه؛طرف تو توهمش فک میکنه تخمه میخوره...شده این روزای من و تو:joy:
از پشت فرمون پاشو زیستت رو بگیر دس منتظرته:neutral_face:tamom وااااااااای باحال گفتی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
من برم منطقی دارم به این نتیجه می رسم نت بزارم کنار این عالیه همشفکرم شدهدرس هی میگم به جایاین کار می تونم تست بزنم 😎😎😎😎
-
من برم منطقی دارم به این نتیجه می رسم نت بزارم کنار این عالیه همشفکرم شدهدرس هی میگم به جایاین کار می تونم تست بزنم 😎😎😎😎
-

از پشت فرمون پاشو زیستت رو بگیر دس منتظرته:neutral_face:tamom
او یس:ok_hand_medium-light_skin_tone: :ok_hand_medium-light_skin_tone: :ok_hand_medium-light_skin_tone:
حله داداش
فعلا