هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Matin Mousavi 1
نزدیک آبشار=)یادش بخیر تا رفتیم بالا دختر خالم ده بار لیز خورد
منم عه اینجا عکس دارم خیلی خوشگله🥲 اول رفتم تو او غاره که بالا آبشارهاس. یارو غاره بش میگن مَر دو اَشکَفت بعد آمدم پایین پیش آبشاره
-
منم عه اینجا عکس دارم خیلی خوشگله🥲 اول رفتم تو او غاره که بالا آبشارهاس. یارو غاره بش میگن مَر دو اَشکَفت بعد آمدم پایین پیش آبشاره
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عع آره از اونجا هم عکس دارم البته تو گوشی خودم نیست
کلا یه بار نزدیک شب بود ،می خواستیم بیشتر بریم دیگه تاریک بود گفتیم برگردیم -
️
️
️
️
️
-
-
اون جاده که رو به بالا میره رو هیچ وقت نرفتم ،قشنگ دیسک صفحه ماشین رو با خاک یکسان می کنه -
فقط اونایی که تو عکس افتادن ،معروف شدن
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عع آره از اونجا هم عکس دارم البته تو گوشی خودم نیست
کلا یه بار نزدیک شب بود ،می خواستیم بیشتر بریم دیگه تاریک بود گفتیم برگردیماو کوهه(دوکَل) تا بالا رفتم عه بالا قشنگ شهر معلومه. کوه بغلیشم فرخ شاد اسمش که ای سخت تره شیبش زیاده یه تیکه داره اسمش سینه سرخه وای شیبش ۷۰ درجهاس
️
شهیدت مکنه. ولی مردم بشان میگن کویگه طاقسان
او غاره میدانی قدیمی ترین سکونتگاه بشر تو قاره آسیاس؟؟
نوشته بود مال دوران پارینه سنگیه. انسانایی که عه قاره آفریقا آمدن آسیا اول بار ظاهرا اونجا رفتن -
اسکرین گرفتم کیفیتش اومده پایین=/
-
@Comrade_Bayat من یه زمانی کلاس خط میرفتم ولی بخاطر کنکور ول کردم:/
الانم ذوق هنریم کور شده و حوصله شو ندارم -
فقط اونایی که تو عکس افتادن ،معروف شدن
پرستو بابایی
معروفیت ی در الاخونه
️
-
اسکرین گرفتم کیفیتش اومده پایین=/
پرستو بابایی مه که عه نزدیک دیدم
-
او کوهه(دوکَل) تا بالا رفتم عه بالا قشنگ شهر معلومه. کوه بغلیشم فرخ شاد اسمش که ای سخت تره شیبش زیاده یه تیکه داره اسمش سینه سرخه وای شیبش ۷۰ درجهاس
️
نوشته بود مال دوران پارینه سنگیه. انسانایی که عه قاره آفریقا آمدن آسیا اول بار ظاهرا اونجا رفتنMatin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
او کوهه(دوکَل) تا بالا رفتم عه بالا قشنگ شهر معلومه. کوه بغلیشم فرخ شاد اسمش که ای سخت تره شیبش زیاده یه تیکه داره اسمش سینه سرخه وای شیبش ۷۰ درجهاس
️
نوشته بود مال دوران پارینه سنگیه. انسانایی که عه قاره آفریقا آمدن آسیا اول بار ظاهرا اونجا رفتنمنم اسماشونرو نمی دونستم
جدی ؟!نه نمی دونستم اینو همممم -
پرستو بابایی
معروفیت ی در الاخونه
️