هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 نمیخوام زندگی مو با قسط شروع کنم
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 گرجه تیول سیه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در خط خط یه گردو
گفته است:
این از اون نقاشیاییه که حال پاک کردن خط خطیای اولیهشو نداشتم
اما دوسش دارم :>
...Finally
پ.ن: چجوری انقدر نقاشی تون خوبه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Take this, as a token of my gratitude
-
هویججج همیشه چراغ های پشت و جلو رو چشم تصور می کردم
و سپر رو دهن ماشین.
و خب حالت چراغ انگار میتونست بگه این ماشین ذاتش چیه:///
مسخره هست اما هنوزم همین فکرو میکنم -
Anzw 18 من سبزی پاک نمیکنم
من تُورایی هستم که کار نمیکنه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
به بهه حالتون چطوره
خوش برگشتید
جهاد همه جوره هر کاری بتونه می کنه
ماشین هر مدل بخوایید️
️
️
️
اولا قرار با همون ماشین برید جلو سر در دانشگاه بستنی فالوده شیرازی بخوریدااا️
️
️
ان شاء الله همیشه سلامت باشید
️
ولی بعد سال ها چون مرگ حق ه
و شما عاشق دانشگاه شیرازی وصیت تون بر زمین نباید بمونه
️
شوخی میکنم ان شاء الله همون دانشگاه رشته ای که دوست دارید -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
-
#زنعمورومخ
-
رومخترین
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to بابونــــه on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya باورتون میشه اگه بگم دقیقا دقیقا و دقیقا منم همینطوری بودم؟
بچه که بودیم با آبجیم وقتی سوار ماشین میشدیم، سرمون از پنجره بیرون میکردیم میشمردیم هرکدوممون چندتا از چه نوع ماشینی میبینه
مثلا به پژو پارس میگفتیم اَخمویی
یادش بخیر -
Akito فکر کنم با این حساب خیلیا درگیر همچین چیزی بودن
اما برام جالب بود
الانم هست -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی روزگار (:
-
انزوا
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینو میگید
-
شهربانو منصوریان گفت: یه گونی مدال دارم، ۵ تا طلای جهانی، ۵ تا طلای آسیا همممه ره میدم منم دانشگاه قبول کنید غلط کنم دیگه بیام باشگاه کلا دور ورزشه خط میکشم. ۴۰ ساله تو ای کارم دیگه برم دندانپزشک بشم لااقل دندانای خودمه میتانم درس کنم. شیک میرم مطب میام خانه بم میگن خانم دکتر.
چقددددد پررویی تو دختررر چقد فرصت طلبی عاخه. همممه ره پشیمان کردی عه مدال گرفتنت. طلا میگرفتی فک کنم تقاضای تحصیل تو تخصص مغزواعصاب میکردی. اگه ایجو باشه باید نصف تهرانه بزنن به نام پهلوان رسول خادم و او نصفشم بزنن به نام حمید سوریان. حمید سوریان ۷ تا مدال طلا دارههعه!!!! رضا علیپور یه سبکه تو سخره نوردی! ایجو باشه باید او درخواست تحصیل تو هوافضا دانشگاه تهران بکنه! درصورتی که گفت یه باشگاه اولیه مخوام همین که دیه کمتر کمبود تجهیزاته با بدنم جبران کنم!!
خیلییی پررویی خیلیییی!
33738/154761