هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زدمش ولی دلم هنوز خنک نشد هنوز عصبانیم
-
روزا چقدر دیر می گذرن:)))
پرستو بابایی جدی؟فقط مال من رو ضربدر ۳عه؟🫠
-
صد وعدهی امید به دل دادهام دروغ
چون من مباد هیچکسی شرمسار خویش -
کامنت های اینستا رو میگم
-
۱:۱۱
-
نمیخوام کار اونو تطهیر کنو ولی شما فکر کن خودت وقتی هیجانی بشی چه تصمیمی میگیری ؟چه حرفی میزنی؟
خودتونو جای اون بزارین
من میگم تقصیر اون بچه نیست اون عیجانی شده اصلا خواسته از موقعیتی که براش پیش اومده بهترین بهره رو ببره مقصر اونیه که داره قبول میکنه درخواستشو ...
اگرم رد بشه که هیچی دیگه... -
انگل شناسی
اسمش مسخره ولی سخته#تودلی
-
۱۳:۱۳
-
از یه ۱۹ ساله چه انتظاری دارین اونم جایی این حرفارو زده که حتی مامان باباشم نبودن ببینن داره چیمیگه جو گرفتتش یه چیزی گفته ...زشته این همه هیت بگیره ...طرف مدال اور المپیکه ... میتونی برو مدالو بگیر..
قانون از اولم بوده که اونایی که مدال اور المپیک میشن میتونن هر دانشگاهی که بخوان تربیت بدنی بخونن .میتونست بره تربیت بدنی فرهنگیان رو بزنه ..اشتباه کرد ولی این همه هیت گرفتن باباتش منصفانه نیست واقعا ..
جنم دارین برین خودتون مدال بگیرین... -
این پست پاک شده!
-
سبز خواهم شد،
میدانم،
میدانم،
میدانم...- فروغ فرخزاد
-
Blue28 مه؟؟
-
Blue28 مه؟؟
Matin Mousavi 1 نه بابااا
داداشمو میگفتم
-
از یه ۱۹ ساله چه انتظاری دارین اونم جایی این حرفارو زده که حتی مامان باباشم نبودن ببینن داره چیمیگه جو گرفتتش یه چیزی گفته ...زشته این همه هیت بگیره ...طرف مدال اور المپیکه ... میتونی برو مدالو بگیر..
قانون از اولم بوده که اونایی که مدال اور المپیک میشن میتونن هر دانشگاهی که بخوان تربیت بدنی بخونن .میتونست بره تربیت بدنی فرهنگیان رو بزنه ..اشتباه کرد ولی این همه هیت گرفتن باباتش منصفانه نیست واقعا ..
جنم دارین برین خودتون مدال بگیرین...@mr-vinyzo اتفاقا باید هیت بگیره تا متوجه بشه از سر جو چیزیو نگه...:/
یه روز یه نفر که تو اهل بازار به عنوان دلقک و آدم مزخرفی شناخته میشد، رفت جلو ملا نصرالدین یه متلکی گفت و حرف زشتی زد و ملا خندید بهش پول داد
این یارو هم دید عه چه باحال
یکم بعد رفت جلو یه نفر دیگه همین حرفارو زد، یارو پادشاه بود و فرداش اعدامش کردن
رفتار غلط، غلطه
طرف ۱۸ رو رد کرده پس یه آدم عاقل و بالغه
برای یه آدم عاقل، رفتار نا عاقلانه سزاواره هیته -
نمیگم بهش فوش بدیم و این حرفا
ولی جای انتقاد داره -
@mr-vinyzo اتفاقا باید هیت بگیره تا متوجه بشه از سر جو چیزیو نگه...:/
یه روز یه نفر که تو اهل بازار به عنوان دلقک و آدم مزخرفی شناخته میشد، رفت جلو ملا نصرالدین یه متلکی گفت و حرف زشتی زد و ملا خندید بهش پول داد
این یارو هم دید عه چه باحال
یکم بعد رفت جلو یه نفر دیگه همین حرفارو زد، یارو پادشاه بود و فرداش اعدامش کردن
رفتار غلط، غلطه
طرف ۱۸ رو رد کرده پس یه آدم عاقل و بالغه
برای یه آدم عاقل، رفتار نا عاقلانه سزاواره هیته -
میفتم یاد وقتی که علیرضا قربانی زنش فوت کرد و بعدش کنسرت گذاشت و چون ناراحت بود صداش زیاد اوکی نبود و خیلی انتقادها گرفت و انتقادها هم درس بودن کاملا!
علیرضا قربانی درجه یکککه ولیییی باید وقتی نمیتانه، اجرا نکنه! زنم فوت کرده و فلان شد و بهمان نداریم!
کسی که در هر حرفهای میره بالا و میره جز حرفهای ها باید بدانه که کجا چه میگه و کجا چه رفتاری مکنه! ایکه طرف ۱۹ سالشه و طرف باباش پیشش نبود و خالش بغلش نبود نشد حرف! طرف جز حرفهای هاس باید بدانه داره چه میگع و چه مخواد!مهران مدیری گفت بچه بودم رفتم خانه یکی عه بزرگان برا تست. زمستان بود برف بود کفشام کثیف بود. تا وسط راهرو رفتم، صدام کرد گفت گمشو بیرون سال دیه همین موقع بیا، عع چرا مه که هنوز اصن چیزی نگفتم!! لازم نی چیزی بگی هنرمندی که انقد شعور نداره وقتی میره خانه مردم کفش برفیشه بتکانه بعد بره تو بدرد نمخوره!
بله ایجوریاس
-
Michael Vey در خط خط یه گردو
گفته است:
این از اون نقاشیاییه که حال پاک کردن خط خطیای اولیهشو نداشتم
اما دوسش دارم :>
...Finally
پ.ن: چجوری انقدر نقاشی تون خوبه؟Akito ممنونمم چشات خوب میبینه🥲
چی بگم کلا نقاشیو خیلی دوست دارم.. همیشه هم خوب نمیشه الان دقیقا قبل اینکه این نقاشیو بکشم میدونی دقیقا پشت برگش چی کشیده بودم؟اینو