هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
با کی حرف بزنم ؟!,
هیچکی -
تو خودم میریزم
-
️
️
️
️
️
️
-
-
امشبم گریه
-
قابلیت اینو دارم بشینم وسط هال موهامو بکشم
-
اینقد عصبی بودم
که خونواده الانم راجع بهش باهام حرف نمیزنن -
ولی همزمان دارم فک میکنم برم تو جزوه پیش خوانی کنم طول ترم نکوبم تو سر کله خودم
-
Zahra2020 همون موقع بگو لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
-
@AmirBarsam اصلا هر کس برای یه کاری ساخته شده، شاید کسایی باعث شدن این قضیه "بچم باید بره پزشکی" شروع بشه که در این حد برای پزشکا جایگاه اجتماعی قائل شدن، چه دلیلی داره یه مهندس رو از یه پزشک کمتر دونست؟ یا برعکس؟ این شخصیته که جایگاه اجتماعی رو مشخص میکنه(البته قطعا شغلای حقوقی و سیاسی جایگاه اجتماعی خیلی بالاتری دارن چه تو ایران چه توی اکثر جوامع دیگه و فکر کنم دلایلش مشخص باشه)
@Comrade_Bayat حرفت درسته
ولی خب خیلی چیزای خوبی تو جامعه جا نیفتاده
مثلا برا همون انتخاب رشته کلاس نهم معلم و معاون و مدیر میان به طرف میگن از رشته های نظری اول تجربی بعد ریاضی بعد انسانی ، رشته های کار و دانش و فنی و حرفه ای هم خیلی ارزششو میارن پایین تو دید اون فرد محصل -
همزمان هم میگم ولی کن دوروزه دنیا حالا مثلا خوندی یادت میمونه
-
مثلا برا همون انتخاب رشته کلاس نهم معلم و معاون و مدیر میان به طرف میگن از رشته های نظری اول تجربی بعد ریاضی بعد انسانی ، رشته های کار و دانش و فنی و حرفه ای هم خیلی ارزششو میارن پایین تو دید اون فرد محصل@AmirBarsam طبق یه آماری که تازگی به دست اومده
البته شنیدم و مطمئن نیستم
آینده دانش آموزانی که وارد رشته های غیرنظری میشن از نظر درآمد خیلی بهتر و بیشتر هست. -
حالت تهوع دارم از شدت ناراحتی (:
-
@AmirBarsam طبق یه آماری که تازگی به دست اومده
البته شنیدم و مطمئن نیستم
آینده دانش آموزانی که وارد رشته های غیرنظری میشن از نظر درآمد خیلی بهتر و بیشتر هست. -
مثلا برا همون انتخاب رشته کلاس نهم معلم و معاون و مدیر میان به طرف میگن از رشته های نظری اول تجربی بعد ریاضی بعد انسانی ، رشته های کار و دانش و فنی و حرفه ای هم خیلی ارزششو میارن پایین تو دید اون فرد محصل -
Zahra2020 تموم میشه
و یادت میره امشب رو -
-
@AmirBarsam اره دقیقا، بخاطر همین قضیه خودم که قصد داشتم برم فنی و حرفه ای منصرف شدم، البته تغییری توی تجربی نرفتنم ایجاد نشد، البته الان خوشحالم فنی نرفتم، نمیگم بده، ولی هدفم توی یه سری بحثا عوض شد.
-
چرا واقعا برام سواله