هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
با لپ تاپ ارور ۵۰۳ میده با گوشی نه
DexterMoreRight من با گوشیم ولی داد
-
DexterMoreRight من که خیلی وقت پیش گفتم پسرا واقن استعداد دلقکی دارن🫠
-
DexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قد لوسه و تیکه ها مضحکه آدم حالت تهوع میگیره
دقیقاااا چیزایی که اونا میگن و ما اصلا نمیتونیم شوخی یا چیز دیگه ای حساب کنیم ...
@mr-vinyzo
ببین اصن اینجوریه که تو جمع دخترونه میبینی یهو یه دختری یچی گفت همه پخش زمین شدن اما تو نفهمیدی این واقعا خنده دار بود یا ن
قیافم مث هوملندر میشه اون لحظات ... تو دانشگاه این شکلیم کلا
تو دانشگاه که کلا آدم طناز و بامزه نداریم -
هعی
-
@mr-vinyzo
ببین اصن اینجوریه که تو جمع دخترونه میبینی یهو یه دختری یچی گفت همه پخش زمین شدن اما تو نفهمیدی این واقعا خنده دار بود یا ن
تو دانشگاه که کلا آدم طناز و بامزه نداریم -
@mr-vinyzo
تو دانشگاه که کلا آدم طناز و بامزه نداریمDexterMoreRight دقیقاااااااا ولی پسرا اخخخخخخخخخخخخ دخترا شوخیاشون در حد گفتنه و یکم بیشتر ولیسطح شوخی پسرا واقعا سه چار پنج لول بالاتره فکر میکنم...
-
بازم هعی
-
هم خواب رقیبانی و من تاب ندارم
بی تابم و از غصه ی این خواب نداذم
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کز در همه آفاق به دلتنگی من نیست
بسیار ستم کار وبسی عهدشکن هست
اما به ستم کاری آن عهدشکن نیستBlue28 اینو تو اینستا خیلی کپشن های مختلفی براش نوشتن
یکیش اینجوری بود که میگفت وحشی بافقی چی دیده بوده که اینو نوشته و محسن چاووشی چی بهش گذشته که اینو اینجوری خونده
و یکی دیگش نوشته بود وحشی بافقی به محسن چاووشی میگه حالا ما یه چیزی دیدیم نوشتیم تو چرا این شعر رو اینجوری خوندی -
کاش میاوردم کتابمو
-
DexterMoreRight دقیقاااااااا ولی پسرا اخخخخخخخخخخخخ دخترا شوخیاشون در حد گفتنه و یکم بیشتر ولیسطح شوخی پسرا واقعا سه چار پنج لول بالاتره فکر میکنم...
@mr-vinyzo
حتی اگه شوخیای دستیِ پسرا رو فاکتور بگیریم بازم تو تیکه انداختن خیلی خلاق ترن... دخترا میخوان تیکه بندازن عملا توهین ناموسی میکنن -
@mr-vinyzo
حتی اگه شوخیای دستیِ پسرا رو فاکتور بگیریم بازم تو تیکه انداختن خیلی خلاق ترن... دخترا میخوان تیکه بندازن عملا توهین ناموسی میکننDexterMoreRight ها بابا