هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
VID_20240818_211214_801_proton_1724004112088.mp4
پول جمع کردن نون خ برا پول هتل..
عمو خلیل قورچ همه ره برید
-
اگه الان برم با اعضای خانواده بازی کنم و بهم خوش بگذره ممکنه که یهویی فردا رتبه ام بیاد و افتضاح بیاد آخه یه قانونی هست که نباید بهم خوش بگذره
-
اگه روز فوق العاده ای داشته باشم کارما از دماغم میکشش بیرون
-
سلام
-
_Aram_ بد نیستم.تو خوبی؟
-
نقطه من انقدر امروز تودلی نوشتم و با خودم حرف زدم فککنم آلرژی گرفته تودلی نسبت به من
-
@mr-vinyzo خب طرف شما اینطوریه
طرف ما معمولا پره از دود و دم و یه مشت بزرگسال علاف بیکار با کمر ها قوز کرده خیره به مانیتور فحاشی میکنن... -
@Comrade_Bayat چندتا دونه کارت گرافیک خواستم همش
-
Akito اینایی که تو ایرانن و میرن پی اس فایو میخرن رو درک نمیکنم، تو ایران واقعا خرید پی اس فایو نمیصرفه تا وقتی که میتونی ایکس باکس بگیریو اشتراک گیم پس بخری.
@Comrade_Bayat پولشو دارن:/
اگه پول داشته باشی خرید پی اس خیلی بهتره -
Akito
بازی Wukong رو شنیدی دیگه؟ همون که چینیا ساختن.
بازیه درمورد افسانه های چینه اونوقت یکی دو نمره از ده اکثر منتقدا کم کردن ازش بخاطر نبود تنوع نژادی! انتظار داشتن بیان توی افسانه های چین کاراکتر کاکاسیاه بزارن! البته سر اتمیک هارت که روسا ساخته بودن هم از این گیرا زیاد بهشون دادن.
به بازی های غربی که گند خورده سر همین قضایا، الان تنها امید صنعت گیم شرقیا به خصوص ژاپنه، روسیه و چین هم دارن کم کم ورود میکنن و امیدوارم بتونن صنعت گیم رو نجات بدن، امیدوارم سازنده های شرقی هم سر این امتیازای مضخرف زیر بار جنسیتی و نژادی کردن بازیا نرن. مگرنه با این وضعیت بعیده ده سال دیگه بازی خوب پیدا بشه.@Comrade_Bayat آره شنیدم
راستی نمره متاش چند شد؟
تا اونجایی که یادمه هایپ براش بالا بود...
سولزبورن هم زود اگه اشتباه کنم
البته نمره متا واقعا احمقانه است
مثلا به استارفیلد یکی از رسانه ها نمره کم داده چون گفته آینده رو ناامید کننده نشون میده