هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اگه میخواستی برای زندگیت اسم انتخاب کنی چی میزاشتی اسمشو؟ یه بار پرسیدن اینو .. گفتم حباب سرخ ... دلیلشم نمیدونم :/// 
 توچی؟من ندیده بودم  واقعا نمیدونم واقعا نمیدونم سوالم برا خودم سخته جواب دادنش سوالم برا خودم سخته جواب دادنش خیلی باید روش فکر کنم خیلی باید روش فکر کنم آره سوال سختیه ... فکر کن بگو^^ 
 یا بریم سوال بعد ..
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخ الان از یکی از دوستام پرسیدم میگ جهنم    آخی ...  
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اگه میخواستی برای زندگیت اسم انتخاب کنی چی میزاشتی اسمشو؟ یه بار پرسیدن اینو .. گفتم حباب سرخ ... دلیلشم نمیدونم :/// 
 توچی؟من ندیده بودم  واقعا نمیدونم واقعا نمیدونم سوالم برا خودم سخته جواب دادنش سوالم برا خودم سخته جواب دادنش خیلی باید روش فکر کنم خیلی باید روش فکر کنم آره سوال سختیه ... فکر کن بگو^^ 
 یا بریم سوال بعد ..@dr-saraaa سوال بعد 
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء کسی هست ک هم رنجبر زاده دیده هم گاج میخونه؟؟ آره ... من دیدم و خوندم هر دو رو 
- 
@dr-saraaa سوال بعد sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa سوال بعد چند تا خواهر برادر داری؟ :// چیزی نرسید به ذهنم  
- 
@dr-lila اخی    
- 
@dr-saraaa صفحه ۲۷ گاج با رنجبرزاده اختلاف داره  ت این اختلافات کدوم قبول میکنید ت این اختلافات کدوم قبول میکنید البته جاهای دیگه هستاااا البته جاهای دیگه هستاااا@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa صفحه ۲۷ گاج با رنجبرزاده اختلاف داره  ت این اختلافات کدوم قبول میکنید ت این اختلافات کدوم قبول میکنید البته جاهای دیگه هستاااا البته جاهای دیگه هستااااکدوم قسمتش؟بگو تا نگا کنم 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa سوال بعد چند تا خواهر برادر داری؟ :// چیزی نرسید به ذهنم  @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa صفحه ۲۷ گاج با رنجبرزاده اختلاف داره  ت این اختلافات کدوم قبول میکنید ت این اختلافات کدوم قبول میکنید البته جاهای دیگه هستاااا البته جاهای دیگه هستااااکدوم قسمتش؟بگو تا نگا کنم 
- 
@dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
 2 تا برادر .. 2 سال کوچیکتر از خودم و کلاس اولی 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
 2 تا برادر .. 2 سال کوچیکتر از خودم و کلاس اولی @dr-saraaa دوقلو؟ 
- 
@dr-saraaa درس دوم سال دوم با کاروان هستی نظام های پیوسته ک کتاب میگ عرضی رنجبرزاده میگ طولی اگ میشه اینو ببین بقیرو میگم @dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa درس دوم سال دوم با کاروان هستی نظام های پیوسته ک کتاب میگ عرضی رنجبرزاده میگ طولی اگ میشه اینو ببین بقیرو میگم دقیقا کدوم قسمت؟ چون این درس همش اینو گفته 
- 
@dr-saraaa دوقلو؟ sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa دوقلو؟ چی دوقلو؟ خخخ میگم یکیش 2سال کوچیکتر از خودمه یکیش کلاس اولیه 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa دوقلو؟ چی دوقلو؟ خخخ میگم یکیش 2سال کوچیکتر از خودمه یکیش کلاس اولیه @dr-saraaa اهان        بی دقت بی دقت   
- 
@dr-saraaa اهان        بی دقت بی دقت   
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa دوقلو؟ چی دوقلو؟ خخخ میگم یکیش 2سال کوچیکتر از خودمه یکیش کلاس اولیه @dr-saraaa خدا حفظشون کنه  
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa درس دوم سال دوم با کاروان هستی نظام های پیوسته ک کتاب میگ عرضی رنجبرزاده میگ طولی اگ میشه اینو ببین بقیرو میگم دقیقا کدوم قسمت؟ چون این درس همش اینو گفته 

|
 |

شعردانه
شعردانه