هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-saraaa صفحه ۲۷ گاج با رنجبرزاده اختلاف داره  ت این اختلافات کدوم قبول میکنید ت این اختلافات کدوم قبول میکنید البته جاهای دیگه هستاااا البته جاهای دیگه هستاااا@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa صفحه ۲۷ گاج با رنجبرزاده اختلاف داره  ت این اختلافات کدوم قبول میکنید ت این اختلافات کدوم قبول میکنید البته جاهای دیگه هستاااا البته جاهای دیگه هستااااکدوم قسمتش؟بگو تا نگا کنم 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa سوال بعد چند تا خواهر برادر داری؟ :// چیزی نرسید به ذهنم  @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa صفحه ۲۷ گاج با رنجبرزاده اختلاف داره  ت این اختلافات کدوم قبول میکنید ت این اختلافات کدوم قبول میکنید البته جاهای دیگه هستاااا البته جاهای دیگه هستااااکدوم قسمتش؟بگو تا نگا کنم 
- 
@dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
 2 تا برادر .. 2 سال کوچیکتر از خودم و کلاس اولی 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
 2 تا برادر .. 2 سال کوچیکتر از خودم و کلاس اولی @dr-saraaa دوقلو؟ 
- 
@dr-saraaa درس دوم سال دوم با کاروان هستی نظام های پیوسته ک کتاب میگ عرضی رنجبرزاده میگ طولی اگ میشه اینو ببین بقیرو میگم @dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa درس دوم سال دوم با کاروان هستی نظام های پیوسته ک کتاب میگ عرضی رنجبرزاده میگ طولی اگ میشه اینو ببین بقیرو میگم دقیقا کدوم قسمت؟ چون این درس همش اینو گفته 
- 
@dr-saraaa دوقلو؟ sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa دوقلو؟ چی دوقلو؟ خخخ میگم یکیش 2سال کوچیکتر از خودمه یکیش کلاس اولیه 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa دوقلو؟ چی دوقلو؟ خخخ میگم یکیش 2سال کوچیکتر از خودمه یکیش کلاس اولیه @dr-saraaa اهان        بی دقت بی دقت   
- 
@dr-saraaa اهان        بی دقت بی دقت   
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa دوقلو؟ چی دوقلو؟ خخخ میگم یکیش 2سال کوچیکتر از خودمه یکیش کلاس اولیه @dr-saraaa خدا حفظشون کنه  
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa درس دوم سال دوم با کاروان هستی نظام های پیوسته ک کتاب میگ عرضی رنجبرزاده میگ طولی اگ میشه اینو ببین بقیرو میگم دقیقا کدوم قسمت؟ چون این درس همش اینو گفته 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
 2 تا برادر .. 2 سال کوچیکتر از خودم و کلاس اولی @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
 2 تا برادر .. 2 سال کوچیکتر از خودم و کلاس اولی حس میکنم خیلی میزنیدشون  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اهان        بی دقت بی دقت      بعدی بدترین هدیهای که گرفتی؟ 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa خخخخ یه خواهر دارم از خودم 5 سال کوچیکتر 
 توچی؟خدا حفظش کنه  
 من خواهر ندارم

|
 |

شعردانه
شعردانه