هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@danial-hosseiny
نه پسری
-
شاگردای ما رو نگا کن
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
نه نگا کن. دقت نکردی.
میگم ده نفر بشین هزینهها کم بشه. خصوصی هزینهها بالاس.آها خوبه خوبه
خب من هستم
مریم
آقا امیر
نیلای میای ؟Nilay
فکر نمی کنم ام شجریان توی کلاس حضور پیدا کنهپرستو بابایی چه کلاسی؟
کلاس آموزشی باشه خوبه به هر حال به دانستههام اضافه میشه -
اونی که خودمون بهش گفتیم مؤدب باش میگه میخوایم بریم کلاس آموزش فحش حسینی
-
@danial-hosseiny
تو از اینایی که در کمال احترام طرف رو میشوری میندازی رو بند دوتا گیره میزنی بهش -
Blue28
نه آموزش عبارت های پر کاربرد جامعه
حداقل بفهمم چی میگننوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی آهان شاید اومدم
جلسه اول رایگان نیست؟ -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
این خیلی خوب بود
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
نه نگا کن. دقت نکردی.
میگم ده نفر بشین هزینهها کم بشه. خصوصی هزینهها بالاس.آها خوبه خوبه
خب من هستم
مریم
آقا امیر
نیلای میای ؟Nilay
فکر نمی کنم ام شجریان توی کلاس حضور پیدا کنهمن برای کلاس های آموزش وزن شعر دانیال جداگانه ثبت نام کردم
رایگان
هر چی گفتم رفاقتمون سرجاش بزار حساب کنم ۱۰ جلسه رو
گفت نه ..این حرفا رو نداریم -
پرستو بابایی چه کلاسی؟
کلاس آموزشی باشه خوبه به هر حال به دانستههام اضافه میشهدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهNilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی چه کلاسی؟
کلاس آموزشی باشه خوبه به هر حال به دانستههام اضافه میشهآموزش عبارات پر کاربرد جامعه برای جلوگیری از قرار گرفتن توی موقعیت هایی که نفهمی طرف مقابل چی میگه
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny گفتم شاید حسینی نظرش عوض شده.شاید میگه چون سرنوشت همش بهت انگشت وسط نشون میده تو هم فحش یده
-
@danial-hosseiny
تو از اینایی که در کمال احترام طرف رو میشوری میندازی رو بند دوتا گیره میزنی بهشنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
پسر یه بار با یه دوستیم قرار گذاشتیم دعوا کنیم. حالمون خوب نبود، از طرفی هم قیافه میگرفت که من توی بحث نابودت میکنم
اون به شدت بد دهن بود و فححححشششش میداد. و من در کمال آرامش کلا بدون فحش ادامه میدادم. بعد اون از اینکه چرا من فشاری نمیشم فشار میخورد
تهش به غلط کردن افتاد -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بتلاخره بهتریت دفاع حملس
-
@danial-hosseiny
تو از اینایی که در کمال احترام طرف رو میشوری میندازی رو بند دوتا گیره میزنی بهش@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@danial-hosseiny
تو از اینایی که در کمال احترام طرف رو میشوری میندازی رو بند دوتا گیره میزنی بهشحق+++
-
@AmirBarsam
پسر یه بار با یه دوستیم قرار گذاشتیم دعوا کنیم. حالمون خوب نبود، از طرفی هم قیافه میگرفت که من توی بحث نابودت میکنم
اون به شدت بد دهن بود و فححححشششش میداد. و من در کمال آرامش کلا بدون فحش ادامه میدادم. بعد اون از اینکه چرا من فشاری نمیشم فشار میخورد
تهش به غلط کردن افتادنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
من برای کلاس های آموزش وزن شعر دانیال جداگانه ثبت نام کردم
رایگان
هر چی گفتم رفاقتمون سرجاش بزار حساب کنم ۱۰ جلسه رو
گفت نه ..این حرفا رو نداریمنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian
قربونت آقا -
پرستو بابایی آهان شاید اومدم
جلسه اول رایگان نیست؟Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی آهان شاید اومدم
جلسه اول رایگان نیست؟معمولا فرست کلس ها رو رایگان برگزار می کنن
@danial-hosseiny -
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی چه کلاسی؟
کلاس آموزشی باشه خوبه به هر حال به دانستههام اضافه میشهآموزش عبارات پر کاربرد جامعه برای جلوگیری از قرار گرفتن توی موقعیت هایی که نفهمی طرف مقابل چی میگه
پرستو بابایی آموزشِ به شدت کاربردی هست
معلومه که هستم -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شروع از مهر؟
-
@AmirBarsam
تهش به غلط کردن افتادنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny این خیلی خوبه
یه نمونهی این اخلاق رو تو واقعیت دیدم تو یه آدم نزدیک -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستش دارم؟ نه
جوری هست که بگم بخشی از منه؟ بازم نه
فقط یه سری کلمات بهم ریخته توی خستگی