هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
@هویججج

یبار بچه تر بودیم من و خواهر کوچیکم آنابل دیده بودیم بعد بعد فیلم من رفتم نماز بخونم روبروی اشپزخونه بودم.ابجیمم رفت اب بخوره.مامانمینا هم خواب بودن.من همینجوری با چادر نشسته بودم حال نداشتم پاشم یهو ادا انابل و اینارو دراوردم ابجیم ترسید.اب پرید گلوش داشت خفه میشد بعدم زد زیر گریه حالا من جلو دهنشو گرفتم با دستم هی میگم غلط کردم غلط کزدم تزخدا ساکت باش الان مامانینا بیدار میشن

-
Akito خواهر من بچه که بود چشماشو از قصد فشار میداد که اشک بیاد ازش

بعد یه چند بار بابام فهمیده بود به خاطر اینکه دلش خوش باشه منو الکی دعوا میکرد -
جهان آلوده ی خواب است و من در وهمِ خود بیدار!
-
Anzw 18
وجود نداره
ولی وقتی میاد گریه و فیلم بازی کردن و سعی دارن بوجودش بیارن -
Akito خواهر من بچه که بود چشماشو از قصد فشار میداد که اشک بیاد ازش

بعد یه چند بار بابام فهمیده بود به خاطر اینکه دلش خوش باشه منو الکی دعوا میکرد -
ولی من وقتی بابام داداشمو دعوا میکنه جیگرم براش کباب میشه بیشتر اوقاتم داداشمو قایم میکنم بابام پیداش نکنه

-
@f-nalist بلی بلی درست است

-
-
ولی من وقتی بابام داداشمو دعوا میکنه جیگرم براش کباب میشه بیشتر اوقاتم داداشمو قایم میکنم بابام پیداش نکنه

-
_ Reza _
خیلی ممنونم لطف کردی
-
میخام از ی عکس دیگه بچگیم رونمایی کنم بگین این بچه زدن داره؟
-
Akito
شکر مچکر مرسی
ی سواللل
Jujutso kaisen خوبه؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟
(آخرین سریال انیمهم برمیگرده به کوزت
)Anzw 18 اممم... حقیقتش خودم ندیدم
به دو دلیل
۱-هنوز حتی مانگا(چیزی که از روش انیمه میسازن) هم تموم نشده، پس انیمه یه چندسالی مونده تا تموم شه
۲-خیلی اورریتده، یعنی بیش از حد بهش توجه شده
البته از اونجایی که شما خیلی غرق در دنیای انیمه نیستین(خداروشکر)، اگه با کامل نبودن داستان مشکلی ندارید و انیمه های اکشن و بزن بزن با مبارزه های جذاب رو میپنسدید، بشدتتتتت پیشنهاد میکنم

🫵
|
شعردانه