هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تو رو خدا درست شو... تو رو خدا
-
نفس عمیق...
چیزی نمیشه همه چی خوب میشه... -
@nothing0 آره امروز قبول شدم
ممنون -
خوابگاه فقط برای دانشجوهای استان های دیگست؟ یا به دانشجوهای همون استان هم ممکنه بدن؟
-
خوابگاه فقط برای دانشجوهای استان های دیگست؟ یا به دانشجوهای همون استان هم ممکنه بدن؟
Michael Vey نمیدن
-
Michael Vey نمیدن
Blue28 عه.. چه بد
-
Michael Vey حتا یسری یه دانشگاه تو تهران دیدم به بچهای البرز هم نمیداد.یادم نیست کدوم دانشگاه بود
-
واقعا نیاز ب ی سری اطلاعات اساسی درمورد دانشگاه ها دارم
-
Blue28 عه.. چه بد
Michael Vey تو شهر خودتون میخوای بری خوابگاه؟
مستقلی و این حرفا؟
-
Michael Vey معمولا توی راهنمای انتخاب رشته که منتشر میکنن، داخلش قید میشه کیا استثنا هستن برای خوایگاه
مثلا صنعتی اصفهان نوشته کلا تضمین نمیکنه خوابگاه بده(به هر کسی)
ولی دانشگاهی مثل امیر کبیر، یه لیست از استان ها داده که ساکنین اون استان ها نمیتونن خوابگاه بگیرن، مثلا استان البرز هم داخل این لیست بود -
Michael Vey تو شهر خودتون میخوای بری خوابگاه؟
مستقلی و این حرفا؟
Blue28 نه.. خب در هر حال اگه مثلا مثلا مثلا بابل یا ساری قبول بشم، در هر حال راه تا اونجا زمانبره و ممکنه تا یک ساعت هم طول بکشه.. برای همین ب فکر خوابگاه افتادم
-
Michael Vey معمولا توی راهنمای انتخاب رشته که منتشر میکنن، داخلش قید میشه کیا استثنا هستن برای خوایگاه
مثلا صنعتی اصفهان نوشته کلا تضمین نمیکنه خوابگاه بده(به هر کسی)
ولی دانشگاهی مثل امیر کبیر، یه لیست از استان ها داده که ساکنین اون استان ها نمیتونن خوابگاه بگیرن، مثلا استان البرز هم داخل این لیست بودAkito اهاا چه جالب..
-
پزشکی بابل یا ساری (مازندران).. مساله این است
-
بابل محبوب تره بخاطر خوشگلیش
اما کیفیت استادا و دانشگاه چی؟ -
الان که فکر میکنم، بر خلاف تصورات و فانتزیام فک نکنم بتونم خوابگاهو تحمل کنم
-
سلام روز بخیر
ببخشید رتبه ها رو گذاشتند؟ -
jahad_121 فک نکنم
-
jahad_121 فک نکنم