هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Hamid-s ارهه به اون ترکیب میگن افاگادو اگه اشتباه نکنم
دالگونا هم خوبه.. نسبت برابری از قهوه گلد و اب جوش و شیر رو میریزیم تو کاسه (مثلا هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری)
بعد با همزن انقدر هم میزنیم تا کرم طور بشه (حدودا بالای ۵ دقیقه)
بعد تو ی لیوان شیر میریزیم (بستگی ب خودت داره میتونه شیرش گرم باشه یا اینکه تو شیر چن تا یخ بندازی) و اون کرم رو روی شیر میریزیایین میشه دالگونااا
Michael Vey
انشالله تونستم درست میکنم -
Michael Vey عالیه
ترازت بالای ۹۵۰۰عه؟
Blue28 خودتم همینطور که
-
بلوی کلککک
-
Blue28 خودتم همینطور که
Michael Vey چی؟
-
Michael Vey چی؟
Blue28 ترازت بالای ۹۵۰۰عه
-
آخه تو یطور گفتی انگار ترازت بالا ۹۵۰۰ نیست
اگرنه منو که ترازمو همه میدونن
-
Blue28 ترازت بالای ۹۵۰۰عه
Michael Vey ینی اینا فک میکنن تراز بالای ۹۵۰۰ رتبه زیر هزاره؟
-
@Hamid-s ارهه به اون ترکیب میگن افاگادو اگه اشتباه نکنم
دالگونا هم خوبه.. نسبت برابری از قهوه گلد و اب جوش و شیر رو میریزیم تو کاسه (مثلا هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری)
بعد با همزن انقدر هم میزنیم تا کرم طور بشه (حدودا بالای ۵ دقیقه)
بعد تو ی لیوان شیر میریزیم (بستگی ب خودت داره میتونه شیرش گرم باشه یا اینکه تو شیر چن تا یخ بندازی) و اون کرم رو روی شیر میریزیایین میشه دالگونااا
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Hamid-s ارهه به اون ترکیب میگن افاگادو اگه اشتباه نکنم
دالگونا هم خوبه.. نسبت برابری از قهوه گلد و اب جوش و شکر رو میریزیم تو کاسه (مثلا هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری)
بعد با همزن انقدر هم میزنیم تا کرم طور بشه (حدودا بالای ۵ دقیقه)
بعد تو ی لیوان شیر میریزیم (بستگی ب خودت داره میتونه شیرش گرم باشه یا اینکه تو شیر چن تا یخ بندازی) و اون کرم رو روی شیر میریزیایین میشه دالگونااا
اشتباهی شیر نوشته بودم درستش شکره تو اون قسمت🥲 @Hamid-s
-
Blue28 ن من ی طور گفتم ک محدودیت هایی که باعث میشه نتونم بیام اونجا رو اعلام کنم
-
Michael Vey ینی اینا فک میکنن تراز بالای ۹۵۰۰ رتبه زیر هزاره؟
Blue28 بمولا منم تعجب کردم
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Hamid-s ارهه به اون ترکیب میگن افاگادو اگه اشتباه نکنم
دالگونا هم خوبه.. نسبت برابری از قهوه گلد و اب جوش و شکر رو میریزیم تو کاسه (مثلا هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری)
بعد با همزن انقدر هم میزنیم تا کرم طور بشه (حدودا بالای ۵ دقیقه)
بعد تو ی لیوان شیر میریزیم (بستگی ب خودت داره میتونه شیرش گرم باشه یا اینکه تو شیر چن تا یخ بندازی) و اون کرم رو روی شیر میریزیایین میشه دالگونااا
اشتباهی شیر نوشته بودم درستش شکره تو اون قسمت🥲 @Hamid-s
Michael Vey
ظاهرش خوبه حالا مونده به مزه اش -
Blue28 ن من ی طور گفتم ک محدودیت هایی که باعث میشه نتونم بیام اونجا رو اعلام کنم
Michael Vey آهان
-
رتبه یک انگار معلوم شده:)
-
@_Aram_
پریا حسین زاده؟ -
بمولا دو بار ایس موکا خوردم از بیرون
یبارم خودم ایس لاته درست کردم
هر سری حالم بد شد..
نمیشه بمولا این ترکیب نمیشهMichael Vey منم حالم بد میشه
البته چون کافئین زیاد بهم نمیسازه -
Michael Vey
ظاهرش خوبه حالا مونده به مزه اش@Hamid-s ببین من با شیر و یخ که خوردم ترکیب اون کرم روش و شیر شبیه بستنی میشه... اما خیلی بستگی داره چقدر کرم درست کنی.. زیاد باشه ممکنه دلتو بزنه.. کم باشه ک هیچ فقط شیر میخوری.. و اینکه طبق تجربم ترجیحا کاری کن نوادش با لبه لیوان فاصله داشته باشه.. اینجوری وقتی بدون هم زدن میخوریش هم شیر هم اون کرم رو همزمان میخوری و ترکیب میشن
-
@_Aram_
پریا حسین زاده؟@xanom-mah اره
-
@_Aram_ تو قلمچی گفته منظورته؟