هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
چه شده ؟ -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
چشم چشم -
Sachli جن توی اتاقته به شکل عنکبوت ظاهر شده
-
من به هر کی میگم هر چیزی میخورم چاق نمیشم به جا اینکه بگه نوش جونت نفرین میکنه
-
یه شب رفتم تاپیک آشپزی عکس غذاها رو دیدم و اصلا خوابم نبرد دیگه
-
Michael Vey
ولی من یا راهی خواهم ساخت یا ساهی راهم خواست -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما میتونستیم شادترین کشور دنیا باشیم.
-
@Venus655 وای اصلا نمیتونم
دو هفته پیش نصف شب بلندشدم برم آب بخورم
یهو اومده بود روی دستم ترسیدمپرتش کردم بعد تکون نمیخورد پاش کج شده بود انگار شکسته بود
تا نیم ساعت نشسته بودم بالا سرش ماتم گرفته بودم که دیدی زدی ناقصش کردی
بعد دیگه بلند شد رفت منم بلند شدم رفتم -
هویججج
آخر سر هم سر قابلمه رو عوض کنید و شیشه ای بزارید چند دقیقه خروش بمونه از آب خروش کمی کم شه و روعن بندازه -
هویججج آخرش باید اضافه کنی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بتظرتون چه ترفندی بزنم یا چه ادویه ای اضافه کنم که قورمه سبزیم خفن بشه؟
هاتی کارا عالیه
-
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
AmirBarsam اهم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to آقایِ همساده on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
گودی گودی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
چشم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Anzw 18 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
مرسی -
@Venus655
پست 94838 از 142051