هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Venus655
-
@Venus655
-
داوطلبین فرهنگیان استان لرستان!
با توجه به اصلاح نمرات ارزیابی شایستگی معلمی برخی از داوطلبان استان بومی لرستان توسط وزارت آموزش و پرورش، لطفاً مجدداً کارنامه فرهنگیان خود را از طریق آدرس my.sanjesh.org ملاحظه فرمائید.
-
_MILAD_
تولدت مبارک:heart_suit:فکر کنم فقط این تو رو خوشحال میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

@Homayoun در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_
تولدت مبارک:heart_suit:فکر کنم فقط این تو رو خوشحال میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

شآید باورت نشه پول نقد قبول نمیکنم کلا :face_with_tears_of_joy: میگم بزنن حساب
-
-
@Homayoun در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_

شآید باورت نشه پول نقد قبول نمیکنم کلا :face_with_tears_of_joy: میگم بزنن حساب
-
تو رو خدا بگو آره 🥺
-
_MILAD_
بزنم حساب؟:face_with_tears_of_joy:
2 هزارتومن بزن به حسابم
الان برات کارت به کارت کنم به عنوان کارمزد ازم 2 هزار کسر میکنه:face_with_tears_of_joy:
5645-6980-2455-1196 -
تیم المپیاد ایران قهرمان جهان شد؛ ۵ مدال طلای نجوم و اخترفیزیک بر گردن دانشآموزان
🔴 دانشآموزان ایران موفق به کسب ۵ مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک شدند.
🔴 «حنانه خرمدشتی»، «آروین رسولزاده»، «محمدمهدی کشاورزی»، «آریا فاتحکرداری» و «علی نادری لردجانی»،
🔴 نمایندگان ایران در هفدهمین دوره المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک، هریک موفق به کسب مدال طلا شدند تا ایران با این نتیجه درخشان در جایگاه اول بایستد.
🔴 به گزارش خبرگزاری مهر این مسابقات به میزبانی سازمان IOAA از ۲۷ مرداد تا ۶ شهریور در برزیل برگزار شد و بیش از ۲۵۰ دانشآموز از ۵۷ کشور جهان در این مسابقات شرکت کردند
-
کاش امشب بخوابم فردا صبح پاشم ببینم نتایج اومده سایت هم خلوته
-
تیم المپیاد ایران قهرمان جهان شد؛ ۵ مدال طلای نجوم و اخترفیزیک بر گردن دانشآموزان
🔴 دانشآموزان ایران موفق به کسب ۵ مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک شدند.
🔴 «حنانه خرمدشتی»، «آروین رسولزاده»، «محمدمهدی کشاورزی»، «آریا فاتحکرداری» و «علی نادری لردجانی»،
🔴 نمایندگان ایران در هفدهمین دوره المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک، هریک موفق به کسب مدال طلا شدند تا ایران با این نتیجه درخشان در جایگاه اول بایستد.
🔴 به گزارش خبرگزاری مهر این مسابقات به میزبانی سازمان IOAA از ۲۷ مرداد تا ۶ شهریور در برزیل برگزار شد و بیش از ۲۵۰ دانشآموز از ۵۷ کشور جهان در این مسابقات شرکت کردند
-
و سوالی که همچنان بی دلیل تو ذهنم میچخره
اگه حتی با اینکه ترازم بهتر شده، رتبه ام مثل پارسالم بشه چی؟