هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
officer k
جواب
نه خیلی وقته انفالوت نکردم.چطور؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 ممنون
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k نه آشتی آشتی فردا میریم تو کشتی
اگه باهات دعوا کنم ممکنه آنفالوت کنم
اگر همینجوری آنفالو کردم همه رو آنفالو کزدم و دارم میرم اف شم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یخورده پیچیدم
-
عه=)
کاش میشد حرف بزنی=) -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alzahra on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra چ نظر؟قیافم؟شخصیتم؟
-
این پستم چرا شونصد بار ارسال شد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 منم شونصدبار لایکت کردم
-
@2076 منم امروز پیام همین گروه رو اینجا گذاشتم
بسیار فضاییه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
49857/138968