هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دینی
درس وفاداری بود تا آخرین نفس
دمت گرم دینی -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist نکنه توعم توقع داری ۲ شب آیه قرآنو با فتحه و ضمه و ... تایپ کنم؟
-
Alzahra
حالا بده؟ تا من نیستم فقط دارن به پورعباس فحش میدننوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny نه خوبه منتها الان ایا کاره مفید تر از فحش به ایشون وجود داره ؟
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
نه تو نخواستی. فرهاد میخواست. -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آخه کلمه هم جا انداختی
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra
هاع. زندگی. -
سید قبلنا میومد دو تا شعر معنی و مفهوم میکردو بعدشم میومد تودلی بین بچه ها صلح و صفا ایجاد میکرد و میرفت
حالا وقتی آن میشه ۵۰ صفحه چت نخونده میزاره رو دست ماااا
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlzahra
ولی اینو دوست داشتم. قشنگ بود. -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چرا این ساعت از شب باید یاد این آهنگ بیافتم زنگ بزنید آمبولانس اینم از شانس ماست...
-
Alzahra
حالا بده؟ تا من نیستم فقط دارن به پورعباس فحش میدننوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny وقتی گفتی عباس آقا منو یاد پورعباس انداختی
-
Alzahra
ولی اینو دوست داشتم. قشنگ بود.نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny بازم خواستی از این جمله قشنگا دارم بالاخره شما استاد مااایی
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
دیگه به هر حال میگن وقتی آدم شیفتهٔ چیزی باشه، معشوق رو در هر چیزی تجسم میکنه. -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آخه کلمه هم جا انداختی
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist قل را نگفتم چون گفتم منظورش از اون عبادی... ما بوده؟ میفهمی چی میگم؟
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra
اختیار داری -
این پست پاک شده!
-
طرف نوشته استالین به حدی برای یه ژنرالی احترام قائل بود که همیشه اونو به اسم کوچیکش صدا میکرد، وقتی اسمش رو سعی کردم تلفظ کنم فهمیدم واقعا براش احترام قائل بوده، konstantin konstantinovich rokossovski.
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی قبلنا چقدر توی اینجا دعوا داشتیم
-
Alzahra
اختیار دارینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
قبلنا البته اینجوری بود میومدم کلی سؤال فارسی بود. ولی خب دیگه وضعیت ما هم کساد شده دیگه -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra
هنوزم داریم. -
نقطه
ولش کن اصن نقطه -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیا مهمه؟خیر