هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist طلبه که میشین
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra2020
هر وقت تایمش مشخص شد هماهنگ کنید که تو کلندرم قرار بدمشاستفاده از واژه های خارجی ️
کلندرحس میکنم صداسیماس
-
کلندر ینی چی؟
زیر دیپلم بیزحمت حرف بزنین منم بفهمم.. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وقتی با ۴ نفر همزمان چت میکنم بایدم جمله بندیم ایراد داشته باشه
شما چت منو جواب نمیدی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to mr.vinyzo on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
تقویم فکر کنم -
Sara_R آها
دیگه مشکل از اوناست از ما نیست -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
دلم برای تئاتر تنگ شده
-
پرستو بابایی اعاها ممنون
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 🥲
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
کلپس -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
زمانو همینطوری دارم از دست میدم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
۲۰ سال دیگه کجاییم بچه ها؟؟
52018/143436