هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نه
قبر کلن ملاک نیست
ولی چون روح داره میبینه میترسه اولش و بعدا از اونجا میره
ولی واقعا قبر کشش داره من رفته بودم روستا رفتم سر خاک بابا بزرگم چنتا قبر خالی بود کنده بودن آماده
رفتم تو یکی دراز کشیدم ی جوری بود بعدش به سختی بلند شدم حتی ترسیدم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
چرا نباید استفاده کنم؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sachli on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️️️ بسیار بسیار روح نواز
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی این ظرفا رو میخواد بشوره؟
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
کانسپت کار به هر حال باید دیوایس بشهخوبه گفتم از کلمات خارجی استفاده نکنید
-
باورکن حاضرم یه متن بلند ارسال کنین و بخونمش
ولی یه متن بُلد شده نفرستین -
این ینی از خودت راضیی.
ایول بابا... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom-mah
-
خب دیگه شب همگی بخیر
-
نه نیست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
میدونستین پارسا پیروفرز بعد از اینکه چندتا سریال مثل در قلب من بازی کرد و معروف شد از تلویزیون خدافظی کرد و تمام این مدت تئاتر کار میکرد ؟ TT
( البته جدیدا داری سینمای خانگی بازی میکنه) -
تنگه به نظرت؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
متشکرم ازتون -
شبی نیست به قبرم فک نکنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
نه شوخی میکنم همون دکتر بهتون میاد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 89392 از 141439