هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من نیازم تو رو هر روز دیدنه
از لبت "دوست دارم" شنیدنه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسر عموم هم چسبیده بهم و هرکاری داره ۳۰۰ بار اسمم صدا میکنه به هرجایی از بدنم که دستش برسه دست میزنه:/
چند ساعت بیشتر نیست اومدیم ولی داره روانی ام میکنه -
Akito نه کلا نزدیک ورودی شهر که بشید کوه ها اطراف پر از درخت های انجیر هست
اهاا دوتا گردنه هست یکیش 75 تا پیچ داره️
خیلی هم کوهاش و طبیعت با شکوهی دارهولی احتمالا شما از مسیر کوهش نرفتید
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه اینجا که اومدیم یبار ظهر رفته یبارم شب
هرروز میره
ولی خب کرج که بودیم به ندرت برقا میرفت...:/ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
اره مثل اینکه 4 تا بود
من همون موقع که 1 ش دیدم می گفت کاش ادامه داشت
نمی دونستم 4 تا هست که -
Akito اره معمولا این اواخر 2 بار در شبانه روز قطع میشه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
75 تا پیچ داره
میدونستم پیچاش زیاده ولی نه تا این حد
آره این دفعه از اونجا نرفتیم، ولی عیدی از اونجا رد شدیم
اگه اشتباه نکنم، به همه درختا هم یه قوطی خالی حلبی وصله، درسته؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز ۴ ساعت نیست اومدیم و دونه دونه دارن از رتبه ام میپرسن
جالبه که هنوز رتبه ها نیومده:/
یه عمو دارم، انقدر مارو ندیده و ماهم ندیدیمش که چهره اش یادم نیست
امروز زنگ زده میگه رتبه مهم چیشد؟ -
Akito اره برای درخت انجیر یک قوطی وصل می کنند داخلش بَر (انجیر درخت بر
یک انجیر که انجیر هاش ریز هست برای رسیدن انجیر درخت ماده از اون انجیر میزارند داخل این قوطی داخلش یک پشه های ریز داره باعث رسیدن انجیر ها میشه)بعد ببخشید فکر کنم 3 تا گردنه هست
اون 75 پیچ میره سمت نیریز
ولی گردنه داراب هم زیاد پیچ داره و حتی یک سری پیچ ها خیلییی شیب خطرناکی داره و جاده هم زیاد بزرگ نیست
ارتفاع هم که قشنگ دور کوه چرخ می زنه -
danial hosseinyreplied to Akito on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Akito خدا رو شکر ما از اینا نداشتیم.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنها کنکوریِ خانواده:))
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 عه چقدر جالب....
خیلی کنجکاو بودیم هممون که جریان این قوطی ها چیه
ممنون
اسمش هم گردنه ایج هستش، آره واقعاً شیب و همه چیش خیلی ترسناکه.. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny واقعا خوشبحالتون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
داشتیم میرفتیم تهران
-
ولی الآن داریم میریم شمال
52646/135898