هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تبریییکککک
آدمک
Michael Vey قربانه شما مرسی
-
@mr-vinyzo
-
lO_Ol یه بحثی هست مثلا الان میگن بخاطر بومی بودن دانشگاه اصفهان خوابگاه نمیده...
بومی بودن را از کجا میفهمن
خب حالا من کنکورمو شهر نزدیک اصفهان داده باشم
ولی ممکنه این مدت بدلایلی از اون شهر رفته باشم یه جای دورتر
چطور میفهمن بومی هستیم یا نه که خوابگاه بدن؟نقطه
بومی بودن یعنی محل سکونتت در شعاع صد کیلومتری دانشگاه باشه.
فاصلهٔ زیر صد کیلومتر تا دانشگاه میشه دانشجوی بومی. -
آدمک
خیلی مبارکتون باشه -
نقطه
بومی بودن یعنی محل سکونتت در شعاع صد کیلومتری دانشگاه باشه.
فاصلهٔ زیر صد کیلومتر تا دانشگاه میشه دانشجوی بومی. -
نقطه
غیرممکن کلمهٔ غلطیه.
وقتی خوابگاه هنوز ظرفیت داشته باشه و تمام دانشجوهای غیر بومی خوابگاه گرفته باشن، میتونی با مسئول خوابگاه حرف بزنی و خوابگاه بگیری.
جدای از اینکه دانشگاه اصفهان واقعا یه فضای خییییییلی بزرگی رو داره که فقط خوابگاهه!
بعدم تمام اصفهان پر از خوابگاهای خودگردانه. میتونی از اونا هم استفاده کنی که خب هزینهها بالاس.
من سه ساله از نجف آباد روزی دو ساعت رفت و دو ساعت برگشتم میرم دانشگاه خودمون.
دانشگاه اصفهان، از نجف آباد سرویس مستقیم داره. ولی دانشگاه خود ما نه... از شهر شما رو نمیدونم چخبره -
نقطه
غیرممکن کلمهٔ غلطیه.
وقتی خوابگاه هنوز ظرفیت داشته باشه و تمام دانشجوهای غیر بومی خوابگاه گرفته باشن، میتونی با مسئول خوابگاه حرف بزنی و خوابگاه بگیری.
جدای از اینکه دانشگاه اصفهان واقعا یه فضای خییییییلی بزرگی رو داره که فقط خوابگاهه!
بعدم تمام اصفهان پر از خوابگاهای خودگردانه. میتونی از اونا هم استفاده کنی که خب هزینهها بالاس.
من سه ساله از نجف آباد روزی دو ساعت رفت و دو ساعت برگشتم میرم دانشگاه خودمون.
دانشگاه اصفهان، از نجف آباد سرویس مستقیم داره. ولی دانشگاه خود ما نه... از شهر شما رو نمیدونم چخبره@danial-hosseiny
به هر حال تو سهمیهٔ خوابگاه نداری. ممکنه ازت پول بیشتری نسبت به دانشجوهای دیگه بگیرن برای اسکان.
اما خب اینکه بهت خوابگاه بدن یا ندن، بستگی به همین داره که ظرفیت خالی باشه یا نباشه.
ولی به سود اونم هست. وقتی یه اتاق خالیه پولی گیرش نمیاد. ولی وقتی که بده به دانشجو پولشو میگیره. -
@danial-hosseiny
به هر حال تو سهمیهٔ خوابگاه نداری. ممکنه ازت پول بیشتری نسبت به دانشجوهای دیگه بگیرن برای اسکان.
اما خب اینکه بهت خوابگاه بدن یا ندن، بستگی به همین داره که ظرفیت خالی باشه یا نباشه.
ولی به سود اونم هست. وقتی یه اتاق خالیه پولی گیرش نمیاد. ولی وقتی که بده به دانشجو پولشو میگیره. -
هویججج خیلی ممنونم ازتون همچنین شما و همه بچه ها امیدوارم از نتیجه راضی باشید ( با این گندی که سنجش زده هیچکس راضی نیس حتی دو رقمیا
)
-
هویججج خیلی ممنونم ازتون همچنین شما و همه بچه ها امیدوارم از نتیجه راضی باشید ( با این گندی که سنجش زده هیچکس راضی نیس حتی دو رقمیا
)
آدمک
ممنون
بله درسته -
Michael Vey
سلام پرنیا خانم
رتبه تون رو دیدم
تبریک میگم بهتون
امیدوارم ادامه مسیری که توی دانشگاه پیش رو دارین، به خوبی و آرامش پیش بره و ازش راضی باشین -
Michael Vey
تو رو یادم رفت بود کودک
میدونم به اندازه زحماتت نتیجه نگرفتی ولی بازم رتبه ات آرزو خیلیاست
و اینکه میخوام ازت تشکر کنم که جا نزدی و کوه انگیزه بودی -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب حالا که همه درگیر رتبه هاییم، بیاید از گاوداری بگم
اول که وارد شدیم این سه تا گوساله رو دیدیم
اسماشون به ترتیب از راست به چپ:
پورعباس ۱
پورعباس ۲
پورعباس ۳
جلو تر که رفتیم این آقا بزه رو دیدم